|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Το μεγάλο ενυδρείο έχει διπλό πάτο και σκέφτομαι να βάλω και ένα φύλλο χοντρό φελιζολ και πάνω οι πέτρες. Egg crate δε μπορώ να βρω... Τις φοβάμαι λίγο τις πολλές πέτρες και δεν έχω εμπειρία . Τελικά σε τι νούμερο συνολικών ψαριών να στοχεύω για αρχή; Αυτά που έχω και άλλο ένα χαρέμι; Το πιο πιθανό κανένα υβρίδιο να έχω πάρει.. τα αγόρασα από μαγαζί στην Ελλάδα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο malawi | nikosm1 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 66 | 11-12-15 23:55 |
Νέο ενυδρείο Malawi | greg84 | Malawi | 13 | 15-01-09 01:12 |
Νεο ενυδρείο malawi.... | imichal | Malawi | 16 | 04-02-08 01:48 |
Ενυδρείο Malawi | Maverick | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 06-02-07 19:16 |
Ενυδρείο malawi. | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 28 | 03-01-07 14:58 |