|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σε τρία πού πείρα τηλ δεν κάνανε λέει αποστολή, τελικά τα έλαβα τα ψάρια που είθελα μέσω του τοπικού πετ της πόλης μου, οπότε το θέμα διευθετήθηκε.
Νόμιζα πώς είναι τακτική νέα αυτή να μην κάνουν αποστολές. Έλαβα για ενυδρείο 350λιτ Γκάπυ , Μόλυ, κ Ξιφοφόρους από ένα χαρέμι, σύνολο 14 ψάρια, ένας ξιφοφόρος δεν έφτασε σόως. Έχω χρόνια να ψάξω μαγαζιά κτλ γι'αυτό κ οι απορίες. Το ενυδρείο έχει επίσης φίλτρο 60λιτ χειροποίητο απ' εμένα με πολύ βιολογικό υλικό στρωμένο, αφού το ενυδρείο δουλεύει χρόνια...ως Αφρικάνικο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Site-Μαγαζιά Ελληνικά με αποστολές ψαριών | Παναγιώτης Κ | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-12-11 18:28 |
ψαράκια από petshop | mitsos1975 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 20-10-10 12:06 |
Ασχετοι petshop..αδες!!! (τυχεροι ???? ) | spirit76 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 06-11-09 09:43 |
καβαλα petshop | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-06-09 13:44 |
Ζευγαρωμα δισκων σε PetShop της θεσσαλονικης. | mikenuke | Δίσκοι | 10 | 03-10-03 01:45 |