|
||||
|
||||
![]()
Αν θυμάμαι καλά εχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό που περιγράφεις αλλά σίγουρα δεν μου φάνηκε κάτι περίεργο ώστε να δώσω βάση. Γι αυτό ρώτησα μήπως υπάρχει φωτο, μήπως εννοείς κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω στο μυαλό δηλαδή.
Τα Τιγράκια γενικότερα το κάνουν αυτό μέσα στη μέρα, σαν φάση ξεκούρασης το αντιλαμβάνομαι εγώ. Έτσι κοιμούνται όταν σβήσουν τα φώτα κιόλας. Αρκεί να βάλεις "Tiger Barbs" στο Google και να ανοίξεις τις εικόνες, οι πιο πολλές σε αυτή τη χαζοστάση τα απεικονίζει ![]() Αν εννοούμε το ίδιο πράγμα βέβαια. Και σιγουρα δεν θα ανησυχούσα τόσο αν τις περισσότερες ώρες τα έβλεπα μια χαρά.. ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα για..."δυνατούς" λύτες... | pavlos2003 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 09-09-12 18:28 |
Γρίφος: νερό από Α/Ο, ασβεστολιθικές πέτρες και ρΗ | lingistis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 30-12-11 12:58 |
Πιράνχας "κότες";!! | g4x4 | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 7 | 09-05-08 13:35 |
Ένας γρίφος.... για μένα τουλάχιστον | kats7h0d | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 28-03-08 02:09 |