|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Έχω έναν κινεζικό 50w τώρα και δουλεύει ελάχιστα.στο σπίτι η θερμοκρασία δεν πέφτει κάτω από 22 βαθμούς πότε.
|
||||
|
||||
![]()
Οχι Θεμη δενε χω καπακι. Στους 22 με STC δεν δουλεύει συνεχεια. Εαν ηθελα ομως παραπάνω πχ 25 θα δουλευε σχεδόν συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά οι 22 βαθμοί που λες θα είναι και πιο κοντά στη θερμοκρασία σπιτιού για αυτό.και το καπάκι θα βοηθούσε.
------------------------- Αν πάρω έναν μεγαλύτερο για παράδειγμα 100w θα ζεστάνει το νερό πιο γρήγορα, μήπως όμως για το ενυδρείο έρθει μεγάλος και η θερμοκρασία που θα αναπτύσσει θα είναι μεγάλη για το ενυδρείο;
Dum spiro spero ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SavvasG : 19-03-21 στις 02:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φοβόμαστε όταν βάζουμε μεγαλύτερο θερμαντήρα μόνο όσοι δεν έχουμε κοντρόλλερ και υπάρχει περίπτωση αν κολλήσει να μας βράσει τα ψάρια πριν προλάβουμε να αντιδράσουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα γνωρίζω αυτά άλλο θέλω να πω.
Για παράδειγμα όταν ανάβει ο θερμοστάτης τον 50w εκπέμπει μια θερμοκρασία Α μέχρι την χώρα που θα πιάσει την θερμοκρασία που το δώσαμε εμείς μετά σβήνει. Ένας θερμοστάτης 100w όταν ανάβει εκπέμπει την ίδια θερμοκρασία η πιο πολύ.; Λογικά όχι. Αυτή η διαφορά μέσα σε ένα μικρό ενυδρείο παίζει ρόλο η όχι; ------------------------- Φέρνω στο μυαλό μου τον τρόπο λειτουργίας ενός αεροθερμου που με σκάλες.οσο πιο πολλά w του δίνεις τόσο πιο πολύ καυτό αέρα πετάει.
Dum spiro spero ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SavvasG : 19-03-21 στις 23:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ο 100αρης αποδίδει πιο πολύ ενέργεια και γι'αυτό ζεσταίνει πιο γρήγορα, γιατί μπερδευεσαι; αν θες τη γνώμη μου βάλε 75w για ενυδρείο 40λιτρα.
Γενικά να ξέρεις πως οι απότομες μεταβολές στην θερμοκρασία δεν είναι καθόλου καλό για τα ψάρια, γι'αυτό λέω 75w..Έχεις stc πανω; Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν έχω...
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε αφού δεν έχεις ότι σου λέει κι ο Κλεόβουλος στην δεύτερη παράγραφο!
Αν εν τέλη πάρεις 100αρη να κοιταξεις επώνυμο jager τουλαχιστον που ναι εγγύηση! Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Από ότι είδα αυτός που λες μπαίνει τελείως μέσα στο νερό δε χρειάζεται να είναι καθόλου έξω;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
https://eheim.com/en_GB/aquatics/tec...mocontrol-e-25 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο | chrysa1 | Greek Aquarist's Boards | 4 | 13-06-18 18:09 |
Φίλτρο | Sallllonikios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 05-02-16 21:24 |
Φίλτρο??? | Irakles | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 19-11-15 13:51 |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Φίλτρο | KOKOBAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-03-08 17:00 |