|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καθαρο Κλεοβουλε! Τα φυτα θελουν ενα με εναμιση μηνα να πιασουν. Ειδικα η balansae αργει. Μολις ομως παρει μπρος δεν θα τη προλαβαινεις. Λιπασμα αντι για ταμπλετα καλο θεωρω και το πρασινο της Tropica. Αυτο χρησιμοποιοω εδω και να χρονο και με καλυπτει αναλογα με το νερο σου βεβαια.
Απο το βιντεο το φως που εχεις φαινεται πιο δυνατο απο αυτο που εχω εγω. Αυτο που μου κανει ενπυπωση ειναι που οι πετρες εμενα ειναι πρασινες. φυσικα το επιδιωκα αυτο λογω κατοικων ενυδρειου. Πιαθανολογω οτι εμενα πρασινησαν επειδη λιπαινω.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πείτε τη γνώμη σας : Φυτεμένο malawi !! | Κλεόβουλος | Malawi | 14 | 19-11-20 09:03 |
Νέο μικρό κοινωνικό και φυτεμένο | Spafish | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 07-07-18 20:44 |
Το μικρό μου φυτεμένο.!!! | paulos-ex | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 44 | 22-11-16 22:04 |
Το μικρό μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 13-03-11 02:22 |
Το μικρό μου φυτεμένο. | paulos-ex | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 24-05-10 10:00 |