|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ήταν να αγοράσω τα πλάτυ online με αποστολή ΚΤΕΛ αλλά τιγκάρανε και αυτά και έφαγα άκυρο.
Θα πάρω απο κατάστημα της πόλης μου τελικά που έχει τις παρακάτω τροφές.... DaJava wafer discus mix tablets bottom legend premium spirulina tablets gamarrus gold gran goldflakes basic tropica granules cichlid sticks cichlid pelets ....r discus mix basic tropica flakes Tetra cichlid granules cichlid colour pellet cichlid sticks tetraphyll grandles teramin mini granules wa..... goldfish flakes tetra mini flakes tetraminbaby tablets tabimin pleco tablets Raff glu glu Απο ποια εταιρεία να προτιμήσω, ποιες και πόσες για ποικιλία;;; Ότι λέει cichlid, discus και goldfish, όχι λογικά έτσι;; σε περιπτωση γεννων θα μπορω να τις τρίβω να γινονται μικρότερες;;
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογές ψαροσύνθεσης | manos3 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 16-12-17 17:23 |
Τι επιλογές υπάρχουν? | nikkoin | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 9 | 20-11-13 22:34 |
Τι επιλογές έχω;;;;; | krispie | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 80 | 13-04-11 09:37 |
20λιτρο τι επιλογές έχω? | endymion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 10-07-10 17:54 |
Επιλογές φόντου | Celda | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 16-12-05 20:59 |