|
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ μάρκα από το υπόστρωμα αλλά αν το θυμηθώ θα το παραθέσω εδώ! Είμαι σίγουρος πως πολλά ήταν περιττά αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος πως θα είναι σωστό αυτό που θέλω να φτιάξω και μα μην κινδυνέψει κανένα ψάρι αλλά και να μην έχω απώλειες στα φυτά μου! Ετοίμασα ήδη νερό για αλλαγή προληπτικά μήπως ήταν αυτή η λύση. Θα το αφήσω άλλη μια μέρα να κάτσει και θα προβώ σε αλλαγή! Ευχαριστώ παρά πολύ για την βοήθεια και θα το ρίξω και άλλο στο διάβασμα για να μπορέσω σιγά σιγά να μπω σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που λέγετε ενυδρείο! Θα γράψω τα αποτελέσματα σύντομα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το νερο εφοσον βαλετε αντιχλωριο δεν χρειαζεται να μεινει , ουτε βακτηρια χρειαζονται. Οι αλλαγες νερου ειναι ο,τι καλυτερο για το ενυδρειο. Προσοχη μονο να ειναι στην ιδια θερμοκρασια το νερο αλλαγης.
|
|||
|
|||
![]()
Δεν χρειάζονται βακτήρια στο νερό σε κάθε αλλαγή; ¶λλο ένα ψέμα των πετσοπ μάλλον για να πουλάνε βακτήρια! Μας είπαν πως σε κάθε αλλαγή των 20 λίτρων θα βάζω αντί χλώριο και μετά από 6 ώρες θα πρόσθετο 4ml βακτήρια θα αφήνω το νερό να κάτσει για μια μέρα και μετά θα κάνω την αλλαγή! Δόξα τον θεό στα Δοχεια που ετοιμάζω το νερό για την αλλαγή έχουν θερμοστατες ώστε να είναι το νερό μου σε ίδια θερμοκρασία με του ενυδρείου!!
------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη George_fzs : 21-12-20 στις 21:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά την βοήθεια του sarpijk και κάνοντας αλλαγή τα 22 λίτρα από τα 60 του ενυδρείου μου, σήμερα η διαφορά είναι εμφανέστατη μιας και το νερό ξεθόλωσε κατά το μεγαλύτερο μέρος του και πλέον είναι όλα ευδιάκριτα μέσα! Παραθέτω μερικές φωτό που φαίνεται πλέον το ενυδρείο μας!! Ευχαριστώ πολύ για όλες τις συμβουλές και είδα τα βιντεάκια του κύκλου του αζώτου κτλ! Με περιμένει πολύ διάβασμα ακόμα και εύχομαι να μπορώ με τον καιρο να βοηθάω και εγώ αρχάριους όπως έκανε και ο sarpijk παραπάνω!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θολό νερό | takis63 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 12-04-12 18:11 |
Θολό νερό | ΠΑΝΟΣ1234 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-11-09 19:34 |
Θολό νερό | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-12-08 21:21 |
Θολό νερό | supermanx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 47 | 01-12-08 23:10 |
Θολό νερό | aris1390 | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 03-01-04 00:29 |