|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο απο προσωπικη εμπειρια εμενα μου αρεσουν πολυ τα φυτα οταν εφτιαξα την μεγαλη λιμνη την γεμισα με φυτα ,οταν τα κοι μεγαλωσαν εσκαβαν το χωμα απο τις γλαστρες,και ξεριζωναν τα φυτα , με αποτελεσμα να βουλωνει το μποτομ ντραιν και να πιανει αλγη η λιμνη απο την ανακατωσουρα του χωματος.Τελικα τα εβγαλα .τωρα εχω μονο στην λιμνη με τα χρυσοψαρα ,και εφτιαξα αλλη μια λιμνη μονο για τα νουφαρα μου με κουνουποψαρα.Οποτε στο τελικο σταδιο της φιλτρανσης σου αν θες μπορεισ να βαλεις μια προλιμνη με φυτα γυμνοριζα η φυτεμενα σε καφασια με λεκα η ελαφροπετρα αλλα το προβλημα αν τα φυτεψεις θα ειναι το βαρος τουσ να τα βγαζεις για το καθαρισμα και γενικοτερα το καθαρισμα τους , για αυτο το λογο καλυτερα να τα βαλεις γυμνοριζα.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορια για λιμνη σε μπαλκονι | Yo13 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 42 | 26-08-15 11:28 |
ενυδρειο στο μπαλκονι.....!!!! | douran_p | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-07-13 16:54 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΜΕ ΛΙΜΝΗ 30,000 ΛΙΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΒΟΗΘΕΙΑ | NIKOUK | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 26 | 06-09-11 22:37 |
αντλια και φιλτρο για 1000 λιτρα λιμνη | Αντωνης Πατρα | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 11-07-11 08:42 |
λιμνη 10000 λιτρα | gutsi | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 09-09-07 20:20 |