|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η φύση έχει πάρει τα πάνω της. Όλα τα λουλούδια έχουν γεμίσει μπουμπούκια. Τα φυτά της προλίμνης κλαδευτικαν, μερικά μπήκαν σε καινούργιες γλάστρες. Απομακρύνθηκαν όλα. Καθάρισε η προ-λίμνη και τοποθετήθηκαν πάλι στην θέση τους. Οι κρίνοι έχουν πάρει τα πάνω τους για τα καλά.
Η κάμερα επιτέλους τοποθετήθηκε. Δυστυχώς στο σημείο που είναι δεν έχω καλό σήμα και η εικόνα σπάει όταν παρακολουθώ. Θα το διορθώσω σύντομα Η καλοκαιρινή τροφή αγοράστηκε σε 10κιλα τσουβάλια. Έπεσε πολύ ψάξιμο μέχρι να βρω καλή τιμή στα ... μεταφορικά. Εκεί ήταν που ο καθένας ζήταγε ότι να είναι λόγο μεγάλου βάρους. Η θερμοκρασία της λίμνης επιτέλους ανέβηκε και άρχισα δειλά δειλά το τάισμα με την καλοκαιρινή τροφή. Το νερό παραμένει πεντακάθαρο επιτρέποντας μου να δω το παραμικρό μέσα στην λίμνη. Περιμένω κάτι από το εξωτερικό για να σας δείξω και μια μικρή αναβάθμιση στα φίλτρα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
η λίμνη μας!!! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 01-02-13 16:09 |
φίλτρο για λίμνη | xristosss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-05-11 00:06 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |