|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικές φωτογραφίες από μια ήπια βόλτα που έκανα στο χωριό .(το τραυματισμένο στο χέρι δεν επιτρέπει τρέλες)
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλες 4
|
|
||||
|
||||
![]()
Λατρεμένος Ταΰγετος, έχω ταξιδέψει όλη την Ελλάδα, αγαπώ όλα τα μέρη της, αλλά ο Ταΰγετος είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μου, όπως και κάθε Λάκωνα!
Από Κροκεές καταγωγή!
|
|||
|
|||
![]()
Έκανα μια βόλτα σήμερα στο φαράγγι 500μ από το σπίτι μου και νομίζω οτι πρέπει να μοιραστώ μαζί σας την υπέροχη ανοιξιάτικη θέα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Έκανα μια βόλτα σήμερα στο φαράγγι 500μ από το σπίτι μου και νομίζω οτι πρέπει να μοιραστώ μαζί σας την υπέροχη ανοιξιάτικη θέα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω γιατί μερικές είναι πλάγια αν μπορεί να τις διορθώσει κάποιος συντονιστής.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια τελευταία.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυο από την πλατεία του χωριού μου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Από την βεράντα μου σήμερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά στο Παρόρι είχα πάει πριν πολλά πολλά χρόνια με μια οργανωμένη εκδρομή και είχαμε κάνει στάση για φαγητό..
Είχαμε ακολουθήσει ένα μονοπάτι -δρόμο δεν θυμάμαι καλά-προς το βουνό..τι καταπληκτικά που ήταν!!! υπέροχο μέρος! |
|
|||
|
|||
![]()
Κεραμος!
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι ένα μέρος με καταπληκτικά μονοπάτια και ομορφιές.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|