|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα κ απο μενα φιλε.κ εγω πιστευω ότι τα λιτρα σου ειναι λιγα αλλα σ αυτο δεν θα επιμεινω,εχουν κρατησει κ αλλοι σ 300 λιτρα.το θεμα ειναι οτι το εχεις μπουκωσει στο φυτο κ αυτό τα περιοριζει παρα πολυ δλδ εσυ μικρυνες τον χωρο ακομα περισσότερο ,επισης εχεις 2 κυκλοφορίτες μεσα για πιο λογο???τελος παντως αυτα ειναι δικο σου γουστο,παμε σ αυτο που ρωτησες ,οι μαυρες κουκιδες δεν ευθυνονται για το ψαρι .εγω εκει που προσανατολίζομαι, ειναι στα 40 λιτρα που κανεις αλλαγη τα οποια ειναι λιγα αν συνυπολογισω την τροφη που δινεις κ που σιγουρα οι μισή χανεται λογο των φυτων.δωσε αν θες περισσότερες πληροφοριες πχ τι φιλτρο εχεις ,υλικα ,πως κανεις αλλαγες??ποσα ταισματα???
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με Νο2 Νο3 | Vassilisk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 01-06-17 20:53 |
Σημάδι στον δίσκο μου..Πληγή ή άρρωστο?? | cobaingr | Δίσκοι | 51 | 04-05-10 12:34 |
Πρόβλημα στη όραση σε δίσκο | MEROULA | Δίσκοι | 3 | 14-04-08 21:04 |
Αγόρασα δίσκο-και είναι φοβισμένος- | basillis | Δίσκοι | 32 | 19-11-05 08:32 |
Λευκά κόπρανα απο δίσκο | ΑΝΔΡΕΑΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 25-02-05 11:04 |