|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω αν και το περίμενα πολύ.
Ο γιος μου κλείνει τον 1ο του χρόνο και έχουμε PARTY. Θα ανεβάσω photo από βδομάδα. Χρωστάω και κέρασμα (ας το σημειώσει κάποιος...). Μιχάλη κράτησέ μου απ' όλα, ειδικά περιοδικά γιατί ακόμα δεν μου ήρθε ούτε ένα, δυστυχώς. Υ.Γ. Αν κάποιος έχει κερατόφυλλο ας μου κρατήσει. Όπως καταλάβατε ξαναφυτεύω τα ενυδρεία μου....
Με σεβασμό Αντώνης Κοινωνικό ενυδρείο Νότιας Αμερικής 120 lt Κοινωνικό ενυδρείο Ζωοτόκα 75 lt Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Archon : 28-03-06 στις 18:20 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαια Συναντηση Πσφε Βορειου Ελλαδοσ-αλλαγη Ημερομηνιασ | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 23-01-06 21:20 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Βορειου Ελλαδος Σεπτεμβριου. | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 35 | 13-09-05 22:54 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Βορειου Ελλαδος Ιουνιου. | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 25 | 12-06-05 11:03 |
Συναντηση Θεσσαλονικεων | paparatsi | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 95 | 31-01-04 16:22 |