|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αρτεμισία είναι φανταστική! Πανέμορφη! Όλη αυτή η ανατάραξη που έχεις είναι μόνο από τους καταρράκτες; Αν ναι τότε σίγουρα δεν χρειάζεσαι αεραντλία!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ! Να εισαι καλα! 😊
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετική!!!πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ !!!
![]() Ένα μικρό βιντεο απο την εισαγωγή των Κόι στην Λίμνη ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=C0wB8y7HIhs
|
|||
|
|||
![]()
Τι ψαρούκλες είναι αυτές! Μικρή είναι τελικά η λίμνη :P
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Aγαθοί γίγαντες τελικά τα koi υπέροχα να τα χαίρεσαι οπως και την τεράστια λίμνη σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Νικόλ να είσαι καλά
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Υπέροχα τα θηρία σου και η λίμνη ωραία. ξεκουράσου λίγο και άρχισε να σχεδιάζεις την επόμενη διπλάσια από αυτή.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωωωω να τις χαίρεσαι τις ψαρουκλες. Βγήκαν και ολας επιφάνεια και περιπολουν? Μια χαρα. Μόλις προσαρμωστουν στο καινούργιο περιβάλλον δεν θα ειναι νωχελικα οπως τώρα και ελπίζω γρήγορα να ξεκινήσουν να τρώνε από το χερι σου. Ειναι αλλη αισθηση. Θα με θυμιθεις. Καλώς να μπουν και τα υπόλοιπα. Αν βαλεις και φυτά ετοιμάσου του χρόνου για γέννες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποτε εσκαψες ,ποτε έφτιαξες,ποτε μπηκαν ψαρια,φτου φτου φτου βρε κορίτσι.....χιλια μπραβο.αυτα ειναι τα δικα σου ε???
|
|
||||
|
||||
![]()
Πωω πω θυμαμαι ακομη τις φωτο που ανεβαζες στο σκαψιμο και δεν το πιστευα..Εξαιρετικη,κατσε και απολαυσε τη τωρα!!Καλα ψαρουκλες μιλαμε να τα χαιρεσαι ολα!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φτου φτου φτου.....!!!!!
Φανταστική η λίμνη και οι ψαρουκλες σου κουκλια....Να τα χαιρεσαι...!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ Παναγιώτη ![]() ![]() Εχω γέννα απο αυτα, πριν 2 εβδομάδες κρατησα ελάχιστα αυγά απο τα εκατομμύρια . https://www.youtube.com/watch?v=A-jS720-yZA Παράθεση:
Ευχαριστώ πάρα πολύ Δημήτρη ![]() ![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστω πολύ Θέμη να είσαι καλά ! ![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστική βγήκε η λιμνούλα σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ Γιάννη
![]() Μερικές φωτό σήμερα το πρωί ❤️ ![]() ![]() ![]() ![]() Και τα μικρά που μεγαλώνουν ❣️ ![]() Μπήκαν σε ενυδρείο 250 λίτρα γιατί τρωγαν τους υπόλοιπους . ![]() Χρωστάω φωτό από φίλτρανση αλλά δεν την εχω ολοκληρώσει ακόμα .
|
||||
|
||||
![]()
φοβερη ειναι Αρτ!!! και τα μικρα τα πανε τελεια βλεπω
|
||||
|
||||
![]()
¶ρτεμις φοβερό αποτέλεσμα πραγματικά. Χάρμα οφθαλμών είναι και τα ψάρια σου πραγματικά θηριακια. Σκορδά πολλά και να τη χαίρεσαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπαίνω στο φόρουμ μετά από καιρό και τι να δω? Καινούρια λίμνη η Αρτεμισία. Φοβερό κουράγιο, όρεξη αλλά κυρίως γούστο. Μπράβο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο Αρτεμισια! Πολυ ωραια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Nα είσαι καλά Γιάννη
![]() Σε ευχαριστώ πολύ Χρήστο ![]() ![]() Νικόλα σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά να χαίρεσαι την δικιά σου βάλε καμιά φωτό να χαζέψουμε ![]() ![]() Aquabag σε ευχαριστω πολύ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και λίγο photobombing !!
![]() ![]() Τα μωρα που τώρα είναι στην 5η εβδομάδα ![]() Και τα μικρότερα μωρα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πωπω ομορφιες, πως μεγαλωσαν τοσο ρε Αρτ?
|
||||
|
||||
![]()
Μεγάλωσαν κι άλλο Γιάννη
![]() Και μερικές φωτό από κάποιες λεπτομέρειες που χρωστούσα ![]() Ηλεκτρολογικός πίνακας εξωτερικού χώρου ![]() ![]() Μηχανική φίλτρανση και σύνδεση με το βιολογικό ![]() ![]() Το βιολογικό και η έξοδος για καθάρισμα . Περιμένω την Ιαπωνική ψάθα όποτε έβαλα δίχτυ σκίασης μέχρι να έρθει και μερικά φυτά σε γλάστρες για να μπορώ να τα αφαιρώ εύκολα , μάλλον ....... ![]() ![]() Και μερικές φωτό από την λίμνη ![]() ![]() ![]() Με την τρέχουσα κυκλοφορία του νερού και την φίλτρανση είμαι πολύ ευχαριστημένη αλλά βελτιώσεις θα γίνουν όσο περνάει ο χρόνος ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ουαουουου!!!!Amazing.....
Αντε να δούμε πότε θα πάρουμε κι εμείς την απόφαση να ξεκινησουμε..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Ευχαριστώ πολύ Γιώργο μου ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος ο ηλεκτρολογικός πίνακας. Θα τον προτιμούσα να έχει διακόπτη σε κάθε πρίζα.
Είναι ποιο πρακτικό να πατάς το κουμπί για να ανοίξει/κλήσεις τον διακόπτης, παρά τα βάζεις/βγάλεις την πρίζα στο ρεύμα, ιδικά μόλις καθάρισες τα φίλτρα και είναι βρεγμένα τα χέρια. Εγώ το έχω κάνει με πολύπριζο. Δυστυχώς δεν το έχω τοποθετήσει όμορφα σε ηλεκτρολογικό πίνακα όπως το έχεις εσύ.Απλώς τοποθετώ ένα βαρέλι ανάποδα. Κάποτε θα το βελτιώσω. Την ιαπωνική ψάθα θα την βάλεις στην βιολογική φίλτρανση? Κάτω από τα φυτά? Αυτό το φίλτρο κάθε πότε θα το καθαρίζεις? Το σκιμμερ είναι στις επόμενες βελτιώσεις? Ακόμα 3 ψαρούκλες έχεις? Πως αντέχεις και δεν προσθέσεις και άλλα? Θα κάνουν τρελές απλωτές εκεί μέσα. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Παναγιώτη
![]() Θα το δείξω με βιντεο αν δεν μπορείς να το καταλάβεις ετσι οπως το γραφω ..... Μια φορα στον χρόνο θα χρειαστεί να πλύνω τα βιολογικά γιατι θα εχουν πιάσει λάσπη. Τοτε απλα θα χρειαστεί να τα κουνήσω μεσα στην δεξαμενή και αυτόματα θα βγαινει το νερο απο την έξοδο χωρις να επιστρέφει στην λιμνη ουτε σταγόνα. ![]() Τον πινακα δεν τον εκανα εγω , τον πλήρωσα εγω ![]() Την Ιαπωνική θα την βαλω ακριβώς κατω απο τα φυτά εκει που ειναι τωρα το δίχτυ σκίασης. Σκιμερ δεν βλεπω να χρειάζομαι.... θα δείξει. Βελτιώσεις αλλες μία ή δυο αντλίες και ενα μηχανικό ακομα .... λέω τωρα θα δείξει ο χρόνος. Προς το παρόν μονο μια αντλια παίρνει ρεύμα. Θελω να βαψω εξωτερικά το χτίσιμο με τα τσιμέντα να μην φαίνεται γκρι με χαλαει λιγο.... Αντέχω και με λιγότερο απο 3 Κοι και αυτό γιατι θελω να τα δω πανω απο 1 μέτρο αλλιως κρατούσα μονο χρυσόψαρα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
η λίμνη μας!!! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 01-02-13 16:09 |
καινούργιος με λίμνη | billkill | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 36 | 04-06-12 14:37 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |