|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Το θέμα μου είναι κυρίως η μυρωδιά του ενυδρείου, που πιστεύω οφείλεται στο ξύλο. Χτες που το αφαίρεσα και το έπιασα στα χέρια μου μύριζε αρκετά έντονα. Είχε πιάσει και κάποιο είδος fungus και άσπρου και καφέ χρωματισμού. Το ενυδρείο χωρίς το ξύλο και με αλλαγή νερού μυρίζει ελάχιστα από χτες. Η αλήθεια είναι ότι θέλω και εγώ να ξαναβάλω το ξύλο και το blackwater δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα αισθητικά, αλλά φοβάμαι ότι μόλις το ξαναβάλω μετά από μία εβδομάδα θα ανοίγω το καπάκι πάλι και δεν θα μπορώ να σταθώ στο δωμάτιο ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα στο ενυδρείου | Σπυρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 11-09-17 16:25 |
Ξύλο ενυδρείου και σφουγγάρι | Johndr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 15-10-12 17:12 |
Πρόβλημα με βάση ενυδρείου | kelly__ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 16-04-11 22:56 |
Πρόβλημα με γλύφτες που παίζουν ξύλο | mitsoubas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 23-07-10 15:24 |
Πρόβλημα διακόσμησης λόγω ενυδρείου! | xxone_17 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 13-03-08 01:39 |