|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Της Ocean είναι με κόκκινο καπάκι και λέγεται discus formula pellets.
Για την tetra όντως δεν έχω ακούσει να προτιμάτε από πολύ κόσμο και την κρατάω κυρίως επειδή την βρίσκω σε pet shop και την χρησιμοποιώ πολλά χρόνια.(κάποτε ήταν η μόνη που έβρισκες) Το krill το τρώνε..λέγεται tropical krill gran. Όσο αφορά τη σπιρουλίνα σίγουρα δεν θα ήταν η πρώτη τους επιλογή, αλλά όταν το μόνο που θα μπεί στο ενυδρείο είναι αυτή την τρώνε.Αν μπεί με άλλη τροφή θα την φάνε τελευταία Φυσικά!! Το κουτί γράφει tropical spirulina granulat. Το ψάρι έχει ξεπριστεί τελείως. Και έχει φυσιολογικά κόπρανα.Εχει αρχίσει να τρώει..όχι με τά μούτρα αλλά τρώει.Το έβαλα στο κυρίως ενυδρείο γιατί έλειπα για δύο μέρες και δεν ήθελα να μείνει σε ένα εξηντάρι χωρίς αλλαγές νερού και παρακολούθηση. Νομίζω το τέλος θα είναι αίσιο.Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το χρόνο σου καθώς και όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν με το θέμα μου. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
άρρωστο πιρανχας με φουσκωμένη κοιλιά | piranhas2 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 51 | 03-10-15 00:17 |
όσκαρ με φουσκωμένη κοιλιά | maria p | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 190 | 12-03-13 23:00 |
Φουσκωμένη κοιλια | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 08-08-10 12:25 |
Αγγελοψαρο με φουσκωμένη κοιλιά | jimmis1974 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 11-04-10 20:22 |
τέτρα νέον - φουσκωμένη κοιλιά | maria p | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 16-11-09 18:03 |