|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κατά την άποψη μου... το dropsy (προκαλείται κυρίως από κακή ποιότητα νερού) είναι μια ασθένεια που ΔΕΝ θεραπεύεται (εύκολα) αλλά επειδή έχουν δοθεί κατά καιρούς κάποιες συμβουλές (στις οποίες ΔΕΝ έχω την εμπειρία)... γι΄αυτό σου είπα, να το ψάξεις στις ασθένειες.
ΔΕΝ έχεις να χάσεις κάτι... με το να το "παλέψεις". Το ότι ακούμπησες το νερό... ΔΕΝ σημαίνει ότι κινδυνεύεις να έχεις κολλήσει (κατά την άποψη μου πάντα) την ασθένεια. Σε κάθε περίπτωση πάντως... ΑΝ απαιτηθεί να ασχοληθείς με τέτοιο ψάρι στο μέλλον... φόρα γάντια, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.- ![]() ΥΓ. Θαλάσσιο στοιχείο... ΔΕΝ έχεις στο σπίτι σου.- ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό ενυδρείο φυτεμένο | Nikolson | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 28-11-15 23:40 |
54lit. κοινωνικό ενυδρείο. | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-10-08 19:54 |
Κοινωνικό ενυδρείο. | πλυμμήρας | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 14-01-08 01:04 |
Κοινωνικό ενυδρείο ; | Juan | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 08-11-05 12:15 |