|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν περάσει η κόρη μου εκεί που θέλει θα κάνω το δωμάτιό της fishroom
![]() Τώρα ένα απο αυτά τα είδη που μου προτέινεις με επιφύλαξη μπορει να συνδιαστεί και με ένα ζευγάρι aulonocara? |
|
||||
|
||||
![]()
Εύχομαι ολόψυχα να περάσει η κόρη σου εκεί που θέλει (και γι αυτήν και για σένα θα είναι καλύτερα
![]() Για ενήλικα ψάρια μόνο ένα είδος από τα παραπάνω στο ενυδρείο σου. Γενικά πάντως μπορούν να συνδυαστούν. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ Κλεό! Με έχουν φάει γυναίκα και υιός για χρυσόψαρα που γίνονται μεγάλα και είναι σαν pet.Προσπαθώ λοιπον και εγώ να το αποφύγω και να δώσω μια εναλλακτική λύση με 5-6 μεγάλα Αφρικανάκια
|
|
|||
|
|||
![]()
Για Pet κοίτα Αμερική και σου υπόσχομαι πως δεν θα το μετανοιώσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανοιχτός σε όλα είμαι Κώστα αρκεί να μην χρειάζεται το νερό επεξεργασία.Αν έχω πιο πολλες επιλογές απο Αφρική ακούω προτάσεις!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ προσωπικά δεν κάνω επεξεργασία , νερό από προφίλτρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για κιχλιδες Κεντρικής Αμερικής το νερό δεν χρειάζεται επεξεργασία, pH και σκληρότητα είναι μια χαρά στην Ελλάδα.
προτείνω Herichthys carpintis
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY 300λιτρα malawi mbuna | Xristos1978 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 17 | 24-05-13 20:10 |
Rio 400 Malawi Mbuna | nxris | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 02-06-11 14:13 |
RIO 400 - Malawi / Mbuna | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 24 | 03-10-10 20:44 |
Rio 180 Malawi Mbuna | Moutralewn | Malawi | 14 | 08-02-08 09:20 |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |