|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη τo Mbipia lutea εννοείς? https://www.ig-victoriasee-cichliden...-makobe-island Έχεις αρσενικό?
Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στα ψάρια της Βικτώρια και επειδή πάρα πολλά είδη είναι ήδη εξαφανισμένα στο φυσικό τους περιβάλλον, εξαγωγές απ' όσο ξέρω γίνονται κυρίως από είδη που βρίσκονται στις γύρω μικρές λίμνες και αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι αναπαραγωγές, έχω μια αμφιβολία για την καθαρότητα τους. Δύσκολο να βρούμε μεταξύ μας κάποιον που να είναι αυθεντία σ' αυτά τα είδη και να είμαστε σίγουροι στην αναγνώριση τους. Αν κάνουμε κάποια προσπάθεια θα πρότεινα να είναι με είδος από Malawi ή Tanganyika. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προταση για 230-250 λτ | Giwrgos23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 21-03-06 13:26 |
Προταση για UV | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 28-07-05 19:30 |