|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα συγκίνησες με την vieja
![]() Εχω μια αλλη Αμερικανα 17 χρόνια τωρα ..... δεν ξερω πόσα θα ζήσει. Βαζω και μια φωτο απο την δικιά μας που ειναι 1.5 χρονών αλλα μπουμπουκα, το εχει περάσει το κιλο ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
πεθανε απο την ασθενεια που δεν θελουμε ουτε για τον εχθρο μας ειχε εμφανεις ογκους στην κοιλιακη χωρα τους οποιους αφαιρεσα ομως καθοτι φανηκε ειχε και μεσα στο κορμι της δεν την ταιζα τροφες με υψηλη πρωτεινη καθ οτι paratheraps (κατ εξοχην χορτοφαγα).απο τοτε εχω αφρικανες ουτως ωστε να μην εχω τετεοιο συναισθηματικο δεσιμο αλλα τι ταθες τι τα γυρευεις τις ξερω και τις 100 μια προς μια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει ψάρι που να μην αναγνωρίζει αυτόν που το αγαπά και το ταίζει . οπότε ότι και να πάρεις δεν αλλάζει κάτι
![]() Αλλά αυτό το ξέρουν μονο όσοι αγαπούν τα ψάρια τους και δεν τα έχουν ως διακόσμηση ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετσι οπως τα λες ειναι αλλα εξω απο το φορουμ αν το πω θα με περασουν για γραφικο!εδω τουλαχιστον δεν θα ειμαι ο τρελος του χωριου!17 χρονων ειναι και εμενα το μεγαλυτερο ψαρι μου (ενα loatch) του πηρα 2 μικρους για παρεα!αληθεια εχεις δει τους γιαπωνεζικους γωβιους?αν ειχα λιμνη ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Να μας τα δείξεις εεεε
![]() ![]() ![]() ![]() Αυτα λες https://www.seriouslyfish.com/specie...ogobius-zhoui/ ή αυτά https://www.advancedaquarist.com/blo...reshwater-goby Που να τα βρείς ??? εδω με το ζόρι βρίσκουμε goby .....
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ο δευτερος και μερικοι αλλοι ου του μοιαζουν!υπαρχει ενα ντοκυμαντερ που δειχνει ποταμακια γυρω απο τα σπιτια τους με κοι και αυτους τους απιθανους τυπους που τους ταιζουν ρυζι!το χωριουδακι στην ιαπωνια ειναι το ιδιο απο το 1600!μεσος ορος προσδοκιμου 110 ετη!(ρυακια περνουν μεσα απο τα σπιτια)!
|
|
||||
|
||||
![]()
Satoyama
![]() ![]() ![]() Ετοιμάζω ταξίδι μονάχα για πάρτη σου που λέει και το τραγουδακι ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
old footage...
|
|
||||
|
||||
![]()
oldfoto
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος ζητάει βοήθεια! | Mike glym | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 34 | 07-04-16 22:58 |
Βοήθεια αρχάριος | MichalisDagk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 22-10-14 22:54 |
βοήθεια, αρχάριος. | thalia25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 28-01-09 10:30 |
Νέο ενυδρείο αρχάριος!Παρακαλώ βοήθεια! | kalagio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 19-05-08 20:24 |
Αρχάριος ζητάει βοήθεια . | giagligian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 21-03-08 20:15 |