|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Γιάννη!!
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Η αλήθεια είναι ότι ρίχνω καθημερινά 8 ml Excel. Σε σχέση με τις πρώτες μέρες του ενυδρείου τώρα: - KH2Po4 δεν ρίχνω καθόλου πια. - To KH το έχω στο 2 και το GH στο 6. Με αυτές τις παραμέτρους και καθώς είχα αυτά τα προβλήματα με τους θανάτους, ξεκίνησα πριν 2 εβδομάδες να κάνω αλλαγές νερού με demineralised water του εμπορίου σε μιξ 4 λίτρα demi προς 2 λιτρα βρύσης. Και αυτό γιατί είχα δει ότι το TDS ήταν 218 στο ενυδρειο. (Η βρύση μου δίνει 80 TDS...) - Ταϊζω σε rotation: Hikari Shrimp Cuisine και Sera Shrimp natural Περιστασιακά ανά 2-3 εβδομαδές πετάω και μερικα καμια 10αριά μικρά flakes ψαριών. Ανά 2 μέρες ρίχνω και Glas Garten: Bacter AE & Betaglucan. Πιστεύεις ότι τους λείπουν minerals εκεί μέσα; Τώρα σκέφτηκα να παρω Salty shrimp γιατί σε κάποιες βάσεις στις αρχές είχα δει γαρίδες με το μισό σακάκι στη μούρη κολλημένο λόγω αποτυχία έκδυσης. Να είναι αυτό; Έχω βέβαια και ένα tantora white mineral stone στο ενυδρείο. Αν ναι τι να πάρω για να ρίχνω; Salty Shrimp GH/KH, GH+ δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ... Μήπως κάτι άλλο; Έχω προβληματιστεί αρκετα..
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Γαριδάδικο.... | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 319 | 23-06-22 21:01 |
γαριδάδικο | golf20 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 24 | 06-03-14 22:34 |
Γαριδάδικο απο το 0 | billos95 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 86 | 26-02-14 22:49 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |