|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια το σχεδιο προχωραει καλως!
Μαζεψα αυτο το ΣΚ και ολες τι πετρες ειναι ετοιμα και 4-5 κομματια σωληνα ντυμενο με αμμο οποτε ελπιζω να ειμαι καλυμενος απο σπηλιες τουλαχιστον για αρχη! Επισης κατι που σκεφτηκα για απολυμανση τις αμμου και των πετρων ειναι εκτος απο καλο τριψιμο να τις βαλω και για κανα μισαωρο λιγες λιγεσ στην κουζινα στους 200βαθμους. σκεφτομαι απο βρασιμο ισως να ειναι καλυτερη απολυμανση και ποιο ευκολη για εμενα.... Το εχει κανει κανεις? Ειμαι σε αναζητηση φελιζολ γιατι δεν βρισκω πουθενα κοντα στο σπιτι αλλα κατι θα γινει και γι αυτο ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιβλία για Malawi | ΑΝΤΩΝΗΣ Κ | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 8 | 27-12-05 12:55 |
SOS.Ζητουνται Κιχλ. malawi μοντελα για την εκθεση Zootechnia | mikenuke | Malawi | 5 | 31-01-05 23:42 |
Frontasa με Malawi | Fanis | Malawi | 10 | 20-05-04 18:04 |
Oι......Malawi...Ferrari μου !!!! | γαυρος | Malawi | 25 | 19-10-03 14:06 |
Δηλητηριασμένοι ύφαλοι στην malawi? | Discos | Malawi | 7 | 10-10-03 01:45 |