|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα!
ΝΗ3/4: 0 ΝΟ2: 0 ΝΟ3:~5. Νερο βρυσης τεσταρε μια φορα να σιγουρευτεις οτι δεν εχει κατι (που δεν εχει εδω στα μερη μας) και τελος. Μονο νερο ενυδρειου μετρα... Με το φιλτρακι τι εκανες τελικα; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
με το φίλτρο είδα μερικά δεν έχω αποφασίσει αν θα το αλλάξω. ψάχνω ακόμα. όταν βλέπεις πολλά μπερδεύεσαι. αυτό sunsun hw-302 canister filter απο amazon.de εχει ¤38+ ¤9 μεταφορικά. Θα σου έρθει το συνολο ¤50 και θα σε βολεψει μια χαρα! που έγραψε κάποιος σε άλλο θέμα αξίζει για περίπου 100-120 λίτρα? |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι οι μετρησεις και το φιλτρο που λες επισης!
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.petsupermarket.gr/8222/%C...in-as2208.html
πάρε αυτό,ίδια τιμή είναι και δεν έχεις φόβο από τελωνεία,το ίδιο έχω και εγώ σε 120 λίτρα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω ακουσει καλα λογια γι'αυτα τα φιλτρα και θα προτιμουσα να μην μπλεξω με αγορα απο εξωτερικο ειδικα για φιλτρο απ'τη στιγμη που υπαρχουν επιλογες κι εδω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κ στα λιτρα σου μονο εξωτερικο φυσικα....
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα,
το εσωτερικό φίλτρο που είχα μάλλον κάηκε οπότε μάλλον θα πάω σε εξωτερικό. κάτι οικονομικό που να είναι για 120 λίτρα και να μην φοβάμαι να πλημμυρίσω? ------------------------- τα εξωτερικά φίλτρα έχουν τα υλικά στην συσκευασία τους ή είναι έχτρα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lefki : 30-10-18 στις 14:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Dophin Astro 2202 ή 2208.
Τίμιο, αθόρυβο & οικονομικό. Προσωπικά το έχω 3 χρόνια & δεν έχω κανένα παράπονο ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε άλλα 3 χρόνια. Πήρα & το 2212 για ένα μεγαλύτερο ενυδρείο ίδια φιλοσοφία. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες... | Αλέξης6 | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 31-05-10 01:59 |
Ιδέες για καινούργιο ενυδρείο και Aquascape, Ρίξτε ιδέες παίδες γιατί είμαι πολύ προβ | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 07-04-10 00:19 |
Ιδέες; | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 12-11-09 13:35 |
96litre ιδέες... | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 52 | 14-02-09 10:15 |
Μερικές Ιδέες; | Derfisch | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-01-08 22:34 |