|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κολυμπά ίσια ναι. Αναπνοή κανονική. Απλά κολυμπά λίγο αργά (ο άλλος που έχω μέσα στο ενυδρείο τον λέω σπίθα.. κολυμπάει με τρομακτική ταχύτητα). Ο άλλος είναι ακόμα λίγο κουρασμένος..
δεν θα του δώσω αύριο τότε να φάει για να ηρεμήσει.. ναι (το έγραψα και πιο πριν) πήρα τεστ. Αμμωνίας, σταγόνες. Μου βγήκε πως έχω πρόβλημα.Της Sera είναι.. στα χρώματα μου βγαίνει το αμέσως επόμενο του "ΟΚ" (μηδέν). Δηλαδή 0.5 . Οπότε έχω πρόβλημα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 17-02-18 στις 08:23 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι καλά ; | alex3000 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 8 | 29-10-14 09:37 |
Το γκάπυ μου δεν είναι καλά.. | desimi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 18-10-11 13:49 |
Δεν τον βλέπω καθόλου καλά.... | Χριστόφορος Μίχας | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 13 | 07-05-11 15:59 |
Το microsorum δεν είναι καλά! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 10-09-10 12:36 |
Είναι καλά...? | Carebean pirate | Δίσκοι | 44 | 16-09-06 17:31 |