|
|
||||
|
||||
![]()
δεν χρειάζονται CO2 ? Δεν ξέρω τίποτα για τα φυτά σε ενυδρεία γενικότερα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα πρεπει να μάθεις όμως για τα φυτά γιατί σίγουρα τα channa θέλουν φυτεμένο. Όχι οτι προκειται να μείνουν όρθια γιατί τα όσκαρ δε τα πάνε καλά με τα φυτά... Καταλαβαίνεις γιατί σου λέω οτι δε πάνε μαζί ; Δεν προσπαθώ να σε απογοητεύσω... Προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι θέλουν τελείως διαφορετικό σκηνικό.... Και ότι το ενα ειδος παει κοντρα στο άλλο... |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι καταλαβαίνω , πάντως το οσκαρ του έχω ένα πλαστικό μεγάλο φυτό και όλη την ώρα είναι εκεί μέσα , θα δοκιμάσω να βάλω φυτά χωρίς CO2 εύκολα και αν τα χαλάσει τα χάλασε δεν πειράζει .. Χρειάζονται καμία ιδιαίτερη περιποίηση τα φυτά;
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά που σου είπα όχι... Τι υπόστρωμα εχεις ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεσσαίου μέγεθος πέτρες (2εκατ χαλικόπετρες) χρωματιστές μαύρο πορτοκαλί
------------------------- Φαίνεται λίγο πολύ στην φωτογραφία από κάτω που έχω βάλει νομίζω
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikosKoul : 15-02-18 στις 18:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό που εχεις είναι χρωματισμένο; ή απλα το χρωμα του είναι έτσι ; |
|
||||
|
||||
![]()
χρωματισμενο χαλικι
------------------------- έτσι το πηρα βασικα ------------------------- σκεφτομαι για κερατοφυλα πιο πολυ για αρχη να δω πως παει
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikosKoul : 15-02-18 στις 20:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
New Channa Project | Snakehead | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 126 | 03-12-17 16:13 |
180l channa | stampolis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 7 | 24-03-13 14:24 |