|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
και με το εσωτερικό μπορείς να ξεκινήσεις και το βγάζεις αργότερα
Μη μου βάζεις ιδέες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το ph είναι περίπου στο 7,5. |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκίνα είσαι έτοιμος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το νερό δεν έχω πρόβλημα μπορώ να ρίχνω και από το σκληρό που βγάζει η ώσμωση που έχω για τις γαρίδες. Δίνω τα ψάρια και παίρνω τα βουνά για πέτρες.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα κάνεις και γυμναστική!
Το χόμπυ μας προσφέρει ολιστική θεραπεία ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και με το εσωτερικό μπορείς να ξεκινήσεις και το βγάζεις αργότερα
Τελικά έκανα την τρελά και για το φίλτρο πήρα το Fluval 306 και αργότερα ίσως προσθέσω ένα πιο μικρο αν έχω πρόβλημα, να το ξεκινήσω σωστά για να μην ξεστήνω πάλη. |
|
|||
|
|||
![]()
Σος δεν βρίσκω πέτρες!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Έκανα σήμερα μια βόλτα και μάζεψα μερικές πέτρες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφέ άλγη σε αφρικάνικο. | Λάμπρος.Τ | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 57 | 17-04-16 00:20 |
Επιλογή φωτισμού σε Αφρικάνικο | Undertaker | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 27-08-14 20:04 |
Kuhli loach σε αφρικάνικο;; | \/ag | Tanganyika | 9 | 07-03-11 10:59 |
Συμβουλές για νέο αφρικάνικο!! | tsoum | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 38 | 29-11-10 01:29 |
200 λιτρα αφρικάνικο | agnos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 01-03-10 05:19 |