|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η 15w είναι grolux T8
Η 24w είναι T5 Ο φωτισμός ο δικός σου σε σύγκριση w/l, είναι πιο υψηλός από αυτό που έχω μόνο με την Τ8, νομίζω ότι στα φυτά χαμηλών απαιτήσεων είμαι οκ. Το φυτό δεν πιστεύω ότι ήταν μόνο θέμα φωτισμού, αλλά θεωρητικά ένα ποστοστό θα έπαιξε ρόλο, επίσης δεν έπιασαν όλα τα κοτσάνια στα 3 έπιασε καλά το 1, (χωρίς να έχει γρήγορη ανάπτυξη ) που και αυτό νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί, περισσότερο νομίζω ότι ήταν από δικιά μου κακή μεταχείριση. Το παραπάνω φωτισμό το θέλω για τα καινούργια φυτά που θα βάλω, βέβαια ούτε αυτά μεγάλη ανάγκη καθώς και με λιγότερο θα έχουν ανάπτυξη, αλλά θα έχω δύο λάμπες που θα μπορώ να το ρυθμίσω ανάλογα. Η αλήθεια είναι ότι και CO2 θα ήθελα να βάλω, χωρίς να ξεφύγω πολύ στα χρήματα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 16-02-18 στις 22:04 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό φυτεμένο | Τάκης | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 317 | 14-01-18 18:06 |
κοινωνικό φυτεμένο | goku1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 17-01-17 19:41 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Μικρό 40 λίτρων κοινωνικό | aspygr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 17-11-10 01:50 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |