|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γενικα ειμαι του diy... ![]() Δεν φαινεται τπτ τρελο το φωτιστικο αλλα δεν κοστισε και τιποτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Neocaridina orange
|
|
||||
|
||||
![]()
snowballs
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να χεις πανω απο 100 γαριδες εκει μεσα😃
Πολυ ωραιο, το φυτο στο κεντρο ποιο ειναι; Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το φυτο στην μεση ειναι didiplis diandra. |
|
||||
|
||||
![]()
update απο τα γαριδαδικα...
Εχω ξεκινησει επιλεκτικες αναπαραγωγες.. Οποιες γαριδες και να αγορασεις ποτε η αποικια δεν θα μεινει ιδια , παντα πανε προς τα πισω , αν δεν επεμβεις .. Οι κιτρινες βρισκονται σε 3 ενυδρεια... Οι μπλε σε 4 ενυδρεια, εχω βγαλει καποιες που ειναι τοσο σκουρες που τις λες μαυρες. ![]() Τα ενυδρεια cbs crs ειναι προσωρινα, εκει θα μπουνε αλλες γαριδες. yellow neos and fire. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() blue neos .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sullawesi ![]() ![]() ![]() snowballs ![]() crs-cbs ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ρχοντας !!! Να τις χαίρεσαι
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα tylomelania δεν τα βλεπω να πειραζουν υγιες φυτα... και ανουμπιες ειχα... Εχω και ενα μωρακι... αλλα απο εκει που τα πηρα δεν ηταν και στην καλυτερη κατασταση.. εχουν σπασιματα στο κέλυφος , και ειδη εχασα ενα.. Τωρα εχω 15 ... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο σε χαίρομαι !!!
![]() ![]() ![]() Ευχομαι να τις χιλιάσεις !!!
|
||||
|
||||
![]()
Είχα καιρό να διαβάσω το θέμα
Προσπαθώ να μαζέψω τα σαγόνια μου από το πάτωμα... Δεν πίστευα πως υπάρχει Ελληνας χομπιστας, που έχει αφιερωθεί στο είδος που το λένε "γαρίδα" διατηρώντας είδη εκτός από Amano ή Red cherry και μάλιστα σε τόσο υψηλό επίπεδο... (εξαιρώ τον Raven)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι sulawesi μου.
Τα σαλιγκαρια δεν πανε καλα, εχασα 3 ... Πρεπει να θελουν σκληροτερο νερο μαλλον. ![]() ------------------------- και 10 ακομη γαριδάδικα ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 13-02-18 στις 21:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι βρε Νίκο
![]() ![]() ![]() Τα sulawesi γιατί έτσι ? Δεν βάζεις mineral salt για sulawesi ? Δεν είναι για στεναχώρια πάντως, έχω διάφορα sulawesi με διαφορετικό χρώμα "ζωάκι" μπορώ να σου χαρίσω ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι με μινεραλς της salty shrimp 7,5... Οταν τα ειχα αγορασει , ειχαν ειδη προβληματα στα κελυφη, αλλα βλεπω πως συνεχιζουν. Με μπερδεψερες.. διαφορετικό χρώμα "ζωάκι" Αν εννοεις διαφορετικα ειδη tulomelania, εχε υποψιν οτι υβριδιζουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μου έχουν υβριδίσει μέχρι τωρα, λές ??? Τα έχω 1,5 χρόνο και εμενα χάλια είχαν έρθει τα καβούκια τους. Όλα τα μαζεύουν απο την φύση, γι αυτό.
Τα μικρά μου όμως μεγαλώνουν μια χαρά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυο νεα γαριδαδικα...
Τα τζαμια κομμένα απο εμενα, μου τα εδωσε φίλος... μονο την σιλικονη εβαλα . Διαστασεις 60*35*32 , 32 υψος... ] ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Νίκο , να τα χαρείς !!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και απο εμενα. Πανεμορφα τα ενυδρεια σου να τα χαιρεσαι. Ολα σου τα ενυδρεια τρεχουν με αεροφιλτρα? Πια αεροαντλια χρησιμοποιεις? Τα αεροφιλτρα δεν σου μπουκωνουν συχνα (δηλαδη δεν εχεις πτωση της ροης). Καθε ποτε τα καθαριζεις και πως? Πιατακια για ταισμα δεν χρησιμοποιεις?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν προσεξεις στα περισσοτερα ενυδρεια μου εχω πιατακια... Αεραντλια εχω την hailea v60 Τα αεροφιλτρα τα καθαριζω μια φορα το μηνα , ισως και παραπανω,σε νερο του ενδυρειου. |
|
|||
|
|||
![]()
Οντως τωρα τα ειδα. Εισαι ικανοποιημενος με αυτην την αεραντλια. Ποσο καιρο την εχεις? Απο θορυβο πως παει, ειναι σχετικα αθορυβη (θα μου πεις τωρα ειναι και μεγαλη αεροαντλια, ποσο αθορυβη να ειναι) Και τα αεροφιλτρα τα ξεπλενεις / στιβεις κανονικα οπως θα ξεπλενεις ενα προφιλτρο απο ενα εξωτερικο φιλτρο, η πιο απαλα.
------------------------- Επισης θα ηθελα να σε ρωτησω / προτεινω (χωρις να ειμαι ειδικος) εαν εχεις αυτου του ειδους σαλιγκαρια (Turmdeckelschnecken, η γερμανικη ονομασια ειναι αυτη, γκουγκλαρετω για να τα δεις, εαν δεν τα ξερεις ηδη) στα ενυδρεια σου. Αυτα τα σαλιγκαρια καθαριζουν και ανακατεβουν το βυθο απο οσο ξερω (και ξαναλεω χωρις να ειμαι ειδικος). Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη χρηστος33 : 06-03-18 στις 23:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ονειρο!
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι!
![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Χαμος,παντου φυτα κ γαριδες. Πολυ ωραια ειναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eνα update... και μερικες φωτος των γαριδων..
snowball tank... ![]() ![]() Orange tank ![]() ![]() yellow rili tank ![]() ![]() Yellow golden back. ![]() Yellow fire ![]() Red cherry high grade ![]() topaz blue ![]() topaz dark blue ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εύγε Νίκο... ένα κι ένα τα ενυδρεία σου
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα!
Νίκο είσαι πηγή έμπνευσης για τους αρχάριους και μη. Τα ενυδρεία σου ξεχειλίζουν αγάπη για το χόμπι αυτό! Σου εύχομαι να συνεχίσεις με το ίδιο πάθος! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
update of shrimp room
Προστεθηκαν taiwan bee - pintos.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Snowballs
![]() orange ![]() crs Babies ![]() ![]() Red pinto with eggs ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μωρα παντου..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |
Γαριδάδικο... κρυβονται καλα | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 05-10-09 13:01 |