|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα φίλε έχω χρόνια ευδρεία απλά δεν με απασχολούσε και πολύ μόνο γκάπυ είχα. Εδώ και ένα χρόνο σχεδόν έβαλα φυτά και ήθελα να το ψάξω και με άλλα ψάρια. Ουσιαστικά είναι το δεύτερο μου ενυδρείο με φυτά το άλλο ήταν 60άρι.
Στο δωμάτιο μου το έχω πάνω σε έπιπλο. Τα νιτρικά τα ελάτωσα με τον κλασσικό τρόπο, παραπάνω φυτά, αλλαγές νερού, λιγότερο φαί. Μετά τον ένα μήνα έκανα και συντήρηση στο φίλτρο έβαλα και ring media μέσα. Το PH το έφτιαξα με σκεύασμα, το ξέρω δεν είναι μόνιμη λύση αφού το νερό του δικτύου μου έχει χαμηλό πεχά και τα driftwood και οι πέτρες δεν βοηθάνε και πολύ αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |