|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Σακη. Στολιδι ο υφαλος σου
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δύσκολα είμαι δεχομε μπουλινκ.... Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια... Εύχομαι γρήγορα και εσύ να μπουσταρεις γρήγορα χωρίς προβλήματα ! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θυμάμαι ακόμα στη καφετέρια μετά την γέφυρα στην ¶ρτα που μαζευτήκαμε καμιά 30αρια άτομα και πίναμε καφεδαρα . Ο άτυχος ήσουν εσύ γιατί σε είχα βομβαρδίσει με ερωτήσεις για το θαλασσινό . Ο Κώστας ήταν λίγο αυστηρότερος και την πάτησες !!!! Ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ τρελαμένος ριφα .
Εσύ και ο χωριάτης είστε πολύ παθιασμένοι και θα προχωρήσετε πολύ καλά ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Εντάξει, 30 δεν ήμασταν, αλλά κάμποσοι ήμασταν. Καλά ήταν, από τότε έχουμε να μαζευτούμε για ενυδρείοκαφε |
|
|||
|
|||
![]()
Με γυναίκες σίγουρα πάνω από 25 .
Θα κάνουμε το Πάσχα μάλλον καφέ άμα έρθω Πρέβεζα! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη τρομερά χρώματα φίλε! Μπράβο!
Υγ: με την ανθελια τι έκανες; |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις ξεφύγει Σακαρε....
Στρωμένος ύφαλος με συνεχή ανάπτυξη... Τι και αν Έλειπες ενα μηνα απο το σπίτι, πιλοτικά με λιγο απο Χάρη και ολα τέλεια.. Μπράβο αγόρι μου, συνέχιζε να χαράζεις ανοδικές πορείες! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι...
¶ντε να μπουσταρουμε και το δικό σου σιγά σιγά!! |
|
|||
|
|||
![]()
Τπτ δεν υπάρχει πάνω είχα κάνεις δύο φορές ρε σταρτ γιαυτη αλλά ευτυχώς ξεμπέρδεψα....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δόξα τον θεό να λέω γιατί κάθε φορά είναι πιο δύσκολο . Ο Χάρης έκανε καλή δουλειά πίσω. Σε ένα κοραλλι μόνο αρπαξαν μύτες κατά τα άλλα όλα κομπλέ! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σεκαλε τρικολόρ είναι το κοραλλι.... |
|
|||
|
|||
![]()
Κοραλαρες Σάκη! Χρωματα, αναπτυξη, σούπερ ολα!
Καλο 2018 και του χρόνου τέτοιο καιρό να ξεχειλίζουν απο το ενυδρειο!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Το ενυδρείο σου πως πάει; |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίες οι τραχιφιλιες. Μεγάλη αγάπη.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη, δεν το βγάζουν τέτοιο κοράλι φίλε. Αυτό το κοράλι είναι το σημείο που προσπαθούν να φτάσουν χρόνια χομπίστες και δεν μπορούν.
Τι σκέφτεσαι να κάνεις; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα κρατήσω όποια μου αρέσουν !!! Αυτό είναι ωραίο εύκολο και πάει τέζα αλλά δεν μου αρέσει ιδιεταιρα ! |
|
||||
|
||||
![]()
τι να αλλαξεις ρε σακη, κατσε εκει με τις κοραλλαρες που εχεις φτιαξει, και αυτο που θελεις να δωσεις πανεμορφο ειναι.
τι έβαλες στο μυαλό σου πάλι..... |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη λέω να το κάνω λίγο πιο αμερικανιά!
|
|
||||
|
||||
![]()
σακη σκεψου καλα πριν βαλεις τα χερια σου σε αυτο το ενυδρειο......
θα δωσεις αυτα τα κοραλλια για να το κανεις πιο αμερικανια ![]() τι εννοεις αμερικανια? |
|
|||
|
|||
![]()
Βράχο μπρατσ τα κέρατα που λέμε και καινούργια κοράλλια που θα μπουν όλα μαζί σχεδόν στο ίδιο μέγεθος .
Συγκεκριμένα που τα έχω επιλέξει μαζι με 2 3 που θα κρατήσω . |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα Σακη ......
καλοριζικες οι νέες εισαγωγές σου, εύχομαι να τα καμαρώνεις όλα ..... για έναν απλό reefα, ναι θα συμφωνούσα να παραμείνει η βαλιντα μέσα και να κάνεις μόνο προσθαφαιρέσεις.... αλλά, εσύ το πηγαίνεις καθημερινά παραπέρα, με φανταστικά αποτελέσματα! συνέχισε αυτό που κάνεις, συνέχισε να μας τρελαίνεις! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Λiγο πριν κλείσουν τα φώτα!!! Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι μπήκε στο ενυδρείο μια ακροπορα μιλεπορα και δεν είχα χώρο στον βράχο. Στην φωτογραφία δεν φαίνεται καθαρά, είναι κάτω δεξιά από το κλόουν! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 10-01-18 στις 09:36 |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη και πάλι, πολύ ωραίο φίλε.
Έχεις τη δυνατότητα να σηκώσεις λίγο σε ύψος τον βράχο σου σε κάποια σημεία; Για να δείχνουν περισσότερο τα sps. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ευχάριστο Πάνο. Δεν ψήνομαι να το σηκώσω περιμένω να σηκωθούν τα κοράλλια . Αλλά επειδή έχει δυνατά φώτα απλώνουν. Αν το δεις live τα περισσότερα είναι περίπου στο ίδιο ύψος . Φυσικά ετοιμάζεται και η αναβάθμιση ! Αν και ακόμα μόνο μέτρησης προλαβαίνω . 7.7κχ 1335 μαγνήσιο 415ασβεστιο 3 νο3 0.003 po4 430 καλιο 15 στροντιο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |