|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κατσε,
ποια golden λες ; ---------------------- Ξαναδιάβασα το θέμα σου και το είδα πως έχεις Chinese golden algae eater Τωρα για αυτά τι να σου πω, διαολοψαρα ![]() Αν μπορείς βγαλε τα, είναι πολύ πειραχτήρια και αν γεννήσουν τα Ραμ, θα πέσει ξύλο
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 30-11-17 στις 17:19 |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ.....
![]() ![]() Με το Fluval 206 ειμαι οκ ή να παρω το 306? ------------------------- Θα βαλω πρωτα αμμο φιλτρο σωστο θα το αφησω να στρωσει σωστα κ μετα θα μπουν..... ------------------------- γυρισα σπιτι λιγο αργα σημερα... βρηκα τη κανελα να εχει πιασει μια σαν μουχλα-αλγη κ τα τζαμια κατι κουκιδες.... την εβγαλα κ την πεταξα. κριμα κ ειχε παει χρωμα το νερο το πρωι κ μαρεσε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 01-12-17 στις 11:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί την πέταξες βρε,
δεν είναι τίποτα αυτή η άσπρη γλίτσα, είναι μύκητας που πιάνουν τα καινούρια ξύλα φεύγει μόνη της . Βάλε άλλη κανέλα, 5-6 ξυλαράκια, αν πιάσει γλίτσα και σε ενοχλεί , πλύνε τες στη βρύση και βάλτες πάλι. Οι κουκίδες στα τζάμια είναι άλγη μάλλον. Φίλτρο όσο πιο μεγάλο , τόσο πιο καλό
|
||||
|
||||
![]()
Λεω κ γω... νταξει θα βαλω αλλη. Ηταν καθαρισμενα τα τζαμια οταν μπηκε....
Σε μια μερα βγηκε αυτη η αλγη... τεσπα No problem Ναι θα κοιταξω για το 306 γιατι τα ραμ θελουν καλη φιντρανση κλπ. Πηγα σημερα πρωι Ερμη κ πηρα τη πιο ψιλη μαυρη που ειχε με κοκομετρια 0,6-1,2 δεν ειχε πιο ψιλη.... Ελπιζω να ειναι οκ για τα κορι. ε? ------------------------- Τελικα χρειαστηκαν 25 κιλα αμμος για ολο το πατο (εφυγε ολο το παλιο χαλικι-αμμος δεν εμεινε τιποτα). Εμεινε κ ενα 5κιλο καβατζα, καθαριστικε κιολας.... Αλλαξε κ η διαρρύθμιση των φυτων με τις Βαλισνεριες αριστερα να δημιουργουν σκια κ ολα τα αλλα δεξια... ωραιο εγινε αλλα θελει κ αλλα φυτα να γεμισει ![]() Δε ξανακανω αλλη ανακαινηση! Αψογη η μαυρη αμμος.... ομορφυνε λιγο ακομα γενικα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη WiSe : 01-12-17 στις 17:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε βάλε και καμια φωτογραφία να χαζέψουμε και εμείς
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο αυριο σιγουρα Τακη μου να εχει ξεθολωσει!
![]() ------------------------- Καποιος μου ειπε οτι θελει 100 λιτρα ανα ζευγαρι τα ραμ.... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη WiSe : 01-12-17 στις 18:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μη τρελένεσαι τόσο με την κοκκομετρία και ψιλό χαλίκι κάνει. Οι βιότοποί τους είναι περισσότερο χαλικολασπουριά παρά άμμος. κρύβε τους μέσα στην άμμο- μιας και την επέλεξες - αραιά και που την τροφή για να κάνεις χάζι. Τα ραμ είναι ένα ζευγάρι στα 80 - 100 λίτρα. Στα λίτρα σου μπορείς 2 ζευγάρια και κανα-δυό θυληκά παραπάνω, ένα κοπαδάκι τέτρα για ψηλά κι ένα ανσιστρους στον βυθό και είσαι κομπλέ.
Φίλτρο ενοείται το 306 γιατί κάποια στιγμή πέφτει η απόδοσή τους και το 206 θα σου πέσει λίγο για τα λίτρα σου. Καλή συνέχεια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |