|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τους ενημερώνεις
τους λες να έρθουν να το δουν αν αντιδρούν τους λες πως θα το γεμίσεις με νερό και αν έχει τη παραμικρή διαρροή τους λες πως θα τους το πας πίσω να έρθουν να το πάρουν ίσως λίγο δύσκολο αν όμως είναι σοβαροί επαγγελματίες θα έρθουν Ας δούμε όμως και το πρόβλημα γιατί άλλο να το βλέπεις σε φωτογραφία και άλλο από κοντα σε αυτή τη φωτογραφία που νομίζω πως είναι η πιο καθαρή όλη αυτή η μαύρη κάθετη λωρίδα είναι μαύρη σιλικόνη ; (κόκκινος κύκλος) Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι η μπλε γραμμή πρέπει να είναι το πλαινό τζάμι που το σοκορο του ακουμπάει στο τζάμι που έχουμε μπροστά για να φαίνεται όμως σημαίνει πως η σιλικόνη είναι διάφανη και όχι μαύρη αν είναι έτσι , στο κίτρινο τετράγωνο φαίνεται το πρόβλημα που λες στην ένωση όμως των τζαμιών δεν φαίνεται να λείπει σιλικόνη, είναι σε ένα σημείο πιο αχνό αλλά δεν νομίζω πως αυτό είναι πρόβλημα
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούργιο ενυδρείο 160 Lt | soymaki | Tanganyika | 6 | 27-09-14 10:32 |
Το καινούργιο μου ενυδρείο DYI. | dfoust | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 05-02-14 02:06 |
καινούργιο ενυδρείο | παπαε | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 24-01-08 16:23 |
Καινούργιο ενυδρείο | ψαρια και ψαρια | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 08-09-07 00:01 |
Καινούργιο Ενυδρείο !!! | arisal | Malawi | 1 | 13-06-04 17:10 |