|
||||
|
||||
![]()
Τα φωσφορικά δεν λένε να πέσουν. ¶λλαξα την μια μεμβράνη κ χθες έκανα αλλαγή νερού 80λτ. Σημερινές μετρήσεις:
Kh: 7.7 Ca: 440 Mg: 1380 NO3: 5 PO4: 0.6 PH: 8.6 Το επόμενο είναι να βάλω αντιφώσφορο αλουμινίου κ να αλλάξω βακτήρια. |
|
|||
|
|||
![]()
Ρίχνεις καθόλου πηγή άνθρακα, για τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 22-06-17 στις 23:15 |
|
||||
|
||||
![]()
Καθόλου ανθρακα δεν βάζω Σάκη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη καλησπέρα,τι νεα φιλαρακι μου πως παει το ενυδρείο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Νίκο μια χαρά είναι το ενυδρείο. Τα κοράλλια μεγαλώνουν. Τελευταία μέτρηση φωσφορικών ήταν 0.3 πάλι κ πήρα έναν ριακτορα για αντιφωσφορο αλλά δεν το έχω ενεργοποιήσει ακόμα λόγω έλλειψης χρόνου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μια σημερινή γεννά από τα κλοουνακια μου!
![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό να δεις ουριτσες!!!! Είναι δύσκολο να πετύχεις συνθήκες ώστε να κάνουν γέννα;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Δημήτρη αυτό σημαίνει ότι έχεις σωστές παραμέτρους .
Εκολαψη ροτιφερς ή μισις χρειάζεσε νομίζω φέρνει ο μπελουγκα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο βρε Δημήτρη.Αυτά είναι τα ωραια του χόμπι!!!
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος Δημητρη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Δημήτρη, πολύ ευχάριστα νεα!
Μακαρι να εκκολαφθούν και να δούμε μωράκια κλόουν.....καλότυχα να ειναι! |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=mathiu;1021433] Είναι δύσκολο να πετύχεις συνθήκες ώστε να κάνουν γέννα;
Καλησπέρα Μανο..... ειναι δύσκολο, αλλα Οχι ακατόρθωτο! Εκτός απο τέλειες παραμέτρους και συνθήκες διαβίωσης, χρειάζεται συνηθως και ανθρώπινη παρέμβαση, ετσι ώστε να υπάρχει κάποιο ποσοστό επιτυχίας! Τα Κλουν οπως και κάποιες υποποικιλίες damsel ειναι απο τα λιγοστά θαλασσινά ζωντανά που γεννούνται κατω απο αιχμαλωσία.... |
|
||||
|
||||
![]()
Το ζευγάρι είναι πάνω από 10 χρόνια στο ενυδρείο μου κ μου έχει χαρίσει άπειρες γέννες.
Σε τέτοια ενυδρεία είναι σχεδόν ακατόρθωτο να επιζήσουν γέννες γιατί οι θηρευτές καραδοκούν. Ήδη υπάρχει αρκετή αναστάτωση στο ενυδρείο τώρα, όλα τα ψάρια γυρίζουν γύρω γύρω από τα αυγά κ οι γονείς τα χτυπάνε. Σε ενυδρεία ειδικά μόνο μπορείς να επιτυχείς αναπαραγωγές ή σε ένα ενυδρείο τόνου κ πάνω όπου μπορούν να βρουν πολλές κρυψώνες. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωμορφα αυγουλακια.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ όλους σας. Δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο από το να βλέπεις τα ζώντανά σου να αναπαράγονται
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από μια αλλαγή 180λτ (~50%) άρχισαν όλα τα trochus (~30) να βγάζουν σπερμα σαν παλαβά. Το έχετε ξαναδεί αυτό;
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία τ πας το ενυδρείο μπράβο....
Όσο για το σκηνικό μάλλον τους άρεσε η αλλαγή που ένιωσαν γι'αυτό θα έγινε η εκσπερμάτιση .... |
|
||||
|
||||
![]()
Αγορίνα άσε τα σαλιγκαρακια λίγο πριβέ, χαχα
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πήγε το μπανιστηρι σύννεφο! Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από πολύ καιρό επιτέλους τα φωσφορικά μου έπεσαν. Μια καλή αλλαγή κάνει θαύματα
Po4: 0.04 No3: 5 ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Δημήτρη . Προβιοτικα πλέον ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Δημήτρη, έπεσαν και τα φωσφορικά!
Πολύ χαίρομαι το ενυδρείο σου, με οτι δυσκολίες λόγο εργασίας εχεις το επίπεδο του ειναι πολύ υψηλό! |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ κ δημόσια στο Σακη για τον ριακτορα που μου έφτιαξε κ γενικότερα για τη βοήθεια που προσφέρει με τις γνώσεις του κ τις κατασκευές του σε όλο τον κόσμο.
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Καλογεμιστος και καλοδουλευτος! Υπέροχη δουλειά!μπραβο σας παιδια!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικος. Επαγγελματικη δουλεια. Μπραβο σας παλικαρια
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη δεν κάνει τπτ φίλε το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για σένα.
Γενικά αυτό με ευχαριστεί ίσως και περισσότερο, από ένα απλά υγιές ενυδρείο.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 23-10-17 στις 19:03 |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Sakisdraminos;1025373]Δημήτρη δεν κάνει τπτ φίλε το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για σένα.
Γενικά αυτό με ευχαριστεί ίσως και περισσότερο, από ένα απλά υγιές ενυδρείο.... Σακη κ για μένα είναι το ωραιότερο πράγμα οι κατασκευές. Δεν υπάρχει τπτ το καλύτερο από το να βλέπεις δημιουργήματα σου. Μου περνάει ώρες ώρες από το μυαλό η αγορά ενός 3D printer κ να κατασκευάζουμε ότι θελουμε! Παράθεση:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά να χαίρεστε κ εσείς τα ενυδρεία σας. Mathiu περιμένουμε την επάνοδό σου κ νέες κατασκευές! Sent from my iPhone using Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 23-10-17 στις 19:02 |
|
|||
|
|||
![]()
Με 3D εκτυπωτή θα κάνουμε αρκετά αλλά δεν ξέρω πώς δουλεύει....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη η αγάπη σου για το χόμπι και με οτι αυτο συνεπάγεται, ειναι συγκινητική και αγγίζει τα όρια του ρομαντισμού!
Εύγε φιλαρακι, σε ευχαριστούμε.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Led για 400lt | kostas ate | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 29-10-13 22:37 |
new malawi 400lt | makis_st | Malawi | 24 | 17-10-12 20:02 |
Νέο Malawi 400lt | obgynss | Malawi | 9 | 03-05-12 13:26 |
Νεο reef 400lt | kostas19821 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 12-08-11 15:56 |
help με 400lt | kostas_pana | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 20 | 09-06-11 23:18 |