|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα σου πρότεινα μία επιλογή από Τανγκανικα που θα σε ικανοποιήσει πιστεύω. Εγώ μία εβδομάδα τα έχω αυτά τα ψαράκια και έχω θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα. Πρόκειται για το Neolamprologus Brichardi. Κυκλοφορούν παντού είναι πανέμορφα και γεμίζουν το ενυδρείο με τις γέννες τους Απλά θα τα βάλεις μάλλον μόνα τους.
Επίσης είναι εύκολο να τα βρεις και δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα στη διακόσμηση
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rio 400 Malawi Mbuna | nxris | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 02-06-11 14:13 |
RIO 400 - Malawi / Mbuna | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 24 | 03-10-10 20:44 |
Rio 180 Malawi Mbuna | Moutralewn | Malawi | 14 | 08-02-08 09:20 |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |