|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις. Λέμε τη γνωμη μας και καταθέτουμε την εμπειρία μας. Λάμπρο εγώ μιλάω για ενυδρεία φυτεμένα και όχι για νταμάρια χωρίς φυτά. Δηλώνω ότι δεν μετράω τίποτα και αφού δεν έχω άλγες, θανάτους αλλά αντιθέτως έχω ψάρια που ζευγαρώνουν και γαρίδες που γεννάνε και αυτό είναι για μένα αποδειξη ότι όλα βαίνουν καλώς. Επαναλαμβάνω μιλάω για ενυδρείο φυτεμένο που έχει μέσα φυτά γρηγορης ανάπτυξης που φιλτράρουν το νερό και δεσμεύουν τα νιτρικά σε βαθμό που ρίχνω τρεις φορές την εβδομάδα έξτρα.
Εάν όντως τα νιτρικά ήταν ψηλά σε βαθμό να προκαλούν τοξικοτητες ,τότε θα είχαμε θανάτους, δε θα γεννούσαν και θα είχε γεμίσει άλγες. Πιστεύω ότι γίνεται πολύ φασαρία για κάτι που βασίζεται σε στοιχεία ασαφή και χωρίς επιστημονική εγκυρότητα. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Chiller- σιγα σιγα ερχεται το καλοκαιρι | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 23-11-14 21:33 |
ξεκηναμε σιγα σιγα | Δημητρης89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-10-09 16:46 |
σιγα σιγα κοντα σας | thanasis76 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-08 22:26 |
σιγσ σιγα σουλουπωνεται.. | Ryu | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 27-11-07 23:32 |
Το ονειρο σιγα σιγα βγαινει!! | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 05:00 |