|
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχιζεις με την τροφη.
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μόνο τροφή? Και για πόσες μέρες ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μεχρι να γινουν και τα Νιτρώδη "0".
Μετά αφου έχεις Αμμωνία και Νιτρώδη "0", κάνεις μια μεγάλη αλλαγή νερού και είσαι οκ να βάλεις ψάρια, αλλά όχι πολλά μαζί. 1 χαρέμι (4 ψάρια) τη φορά. και τον πρωτο καιρό μετρας τακτικά να δεις οτι όλα είναι ΟΚ. |
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι να μηδενίσουν Αμμωνία και Νιτρώδη
θερμοκρασία στους 27-28 ή και παραπάνω θα βοηθήσει αρκετά και θα επιταχύνει τη διαδικασία, επίσης θα βοηθήσει και μια καλή αλλαγή νερού εννοείται πως μετά την αλλαγή βάζεις πάλι τροφή.
|
|||
|
|||
![]()
Λαμπρό άλλαξα και τις πέτρες εχθές πώς σου φαίνεται?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα σου απαντήσω για να μην σε στεναχωρήσω !!!
Γιατί όμως τόσα χρώματα ρε πουλάκι μου ??? Δεν τα είπαμε στην αρχή ??? Και γιατί να στησεις "μάντρα" ??? Δεν γράφω άλλο..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί οι πέτρες έτσι θα μείνουν σε ένα μήνα?
------------------------- Χωριά που με δύο παιδιά μαζί μπαμπά να πάρουμε και αυτή που είναι ωραία μπαμπά να πάρουμε και την άλλη οπότε για να μην έχω γκρίνιες πάρτε και τελείωσε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη καλατζος : 28-09-17 στις 16:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θέλει καιρό να σου πιάσουν σωστή άλγη και να μοιάζουν "κάπως" ομοιόμορφες. και άντε και αυτό το περνάμε έτσι.... Το στήσιμο γιατι αυτό ??? Με τις λάβας είχες κάνει πολύ καλύτερο και στο είχα γράψει. Τώρα τι σε έπιασε και έστησες μάντρα να χωρίσεις 2 χωράφια ??? Επίσης πήρες πολύ μικρές μόνο. Γιατί ? Πάρε βρε παιδί μου και καμιά πιο μεγάλη ποιό ασύμετρη.. Τεσπα,,, αυτές που έχεις βάλτες λίγο πιο αφηρημένα .... μην στηνεις τοίχο και προς θεού...μην κάνεις βουναλάκια. Πάμε να γλιτώσουμε από το ένα κια πεσουμε στο άλλο. Πάρε ένα σφυρί και σπάσε μερικές πέτρες..κάντες λίγο ακανόνιστες... Είμαι σίγουρος ότι το χεις. ¶σε τα παιδιά στην άκρη μια μέρα και φτιάχτο μόνος σου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος | poltre | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 78 | 24-05-15 16:41 |
Αρχάριος | Pavlik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 08-06-13 22:20 |
Αρχάριος | paulos-k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 04-01-11 02:19 |
Αρχι-αρχάριος | Hydrus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-09-10 00:06 |
Αρχάριος με 33 lt | tass | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 30-10-09 13:04 |