|
|||
|
|||
![]()
λοιπον το ενυδρείο νομιζω οτι σταθεροποιηθηκε λίγο ως προς το θεμα αλγων. βλεπω να αρχιζει να φτιαχνει σιγα σιγα. Αυτο που παρατήρησα είναι ότι το κυπελο του σκιμμερ περα του οτι γεμιζει καθε μερα βγαζει μια πολυ εντονη μυρωδια της θαλασσας σαν αυτη τη μυρωδια που εχει η θαλασσα οταν φυσαει νοτιας που δεν τη λες και πολυ ευχαριστη. Μου έκανε εντύπωση και το αναφέρω γιατι τόσο καιρό δεν μύριζε έτσι το κύπελο του σκιμμερ μπορεί να βρωμαγε παλι αλλα δεν εβγαζε αυτη τη θαλασσίλα σα μυρωδια. Θεωρώ ότι οφείλεται στις άλγες. Απο κει και πέρα οι μετρησεις μου ειναι
1026 αλατοτητα 26 θερμοκρασια 3-5 νιτρικα ca 430 kh 8 mg 1260 θέλει ανεβασμα απο κει και περα η ντορυ σήμερα εφαγε λίγο κατεψυγμενη μυσιδα αλλα δειχνει λιγο πιο ανυσηχη στις κινησεις της. το καλο ειναι οτι εφαγε γιατι τις προηγουμενες δυο μερες ενω πηγαινε στην τροφη δεν εδειχνε να την τρωει. Επίσης ήθελα να ρωτησω τωρα για να βάλω κάποιο κοντρολερ στο φωτιστικό μου που το έχω με τα pwm dimmer τι θα χρειαστώ? Είναι εύκολη διαδικασία δηλαδη απο τους drivers φευγουν τα καλωδια που πάνε στα pwm dimmer. αυτα τα καλώδια για τα συνδεσω με καποιο κοντρολλερ πχ arduino τι χρειαζεται να πάρω ακόμα? Γενικα με το θέμα κοντρολερ ειμαι πολυ ασχετος και θελω να δω αν θα μπορεσω να το παλεψω μονος μου. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι δυνατή η μετακόμιση ενός ενυδρείου; | AGGELOSAR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 05-04-17 23:57 |
Καλή επανεκκίνηση... | steve4 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 19-04-16 18:06 |
Πρόταση για δυνατή αεραντλία | John T | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 14-12-06 16:57 |