|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το ξέρω για την αμμωνία, αλλά τρέχει τόσα χρόνια με αυτό το καλάθι και ακριβώς λόγω του ότι έχει αυξηθεί ο πληθυσμός (γέννα ancistrus kai guppy) ήθελα να αναβαθμίσω... Απλά φοβόμουν μην έχει πρόβλημα που είναι τα 2 από τα 3 καλάθια άδεια προς το παρόν. Αύριο - μεθαύριο θα μπορέσω να καθίσω να τα βάλω να βράζουν. στο τρίτο καλάθι μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω άλλο υλικό; Έχω αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία παρακάτω. Μην βάλω το ίδιο σε όλα!
Το Substrat pro έχω διαβάσει ότι δεν κάνει να βράζει γιατί χαλάει (είναι ελαφρόπετρα αν θυμάμαι καλά ε; ) οπότε λίγες μπίλιες που έχω μαζί με το παλιό μακαρόνι ίσως είναι καλύτερα να το πετάξω; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικά φίλτρα 400 LT | maikfasolakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 05-11-14 13:46 |
Εξωτερικά φίλτρα και σύνδεση | harilaos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 04-06-08 15:07 |
Εξωτερικά φίλτρα. Καθαρισμός ? | ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 29-01-07 01:23 |