|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
...Η τέλος πάντων κάπως έτσι....
Γνωρίζει κανείς αυτό το είδος, έχει κάποιο link κτλ κτλ??? Ευχαριστώ, Φίλιππος
|
||||
|
||||
![]()
Redtail Catfish, θα εννοεις.
Τεραστιο ψαρι, ξεπερναει το μετρο, μπορει και τα 2. Οτι χωραει στο στομα το τρωει, ακομη και οτι δεν χωραει! Εχω βιντεακι απο ενα φρακτοκεφαλο 80 ποντων που τρωει ενα μαχαιροψαρο κλοουν 50 ποντων, σε ενυδρειο 2μετρο απο μαγαζι της πολης! Δεν βαζω το βιντεο επειδη θα με μαλωσει ο Τολης! Χεχεχε!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Το γατοψαρο που αναφερεσαι λεγεται Phractocephalus hemioliopterus.Οπως ειπε και ο mikenuke,το ψαρι αυτο φτανει τα 1,80-2 μετρα και θελει ενα πολυ μεγαλο ενυδρειο για να ζησει.Επισης λογω μεγεθους ειναι δυσκολο να βρεθει καποιο αλλο ψαρι που να μπορει να ζησει μαζι του με εξαιρεση πολυ μεγαλες κιχλιδες και γενικα ψαρια κοντα στο μεγεθος του πραγμα ομως που απαιτει ακομα μεγαλυτερο ενυδρειο.Ειναι ομως ενα πραγματικο κατοικιδιο καθως ενδιαφερεται για το τι συμβαινει εξω απο το ενυδρειο του και επιτρεπει στον ιδιοκτητη του να το χαιδευει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμείς πότε θα το δούμε?
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για όσους ενδιαφέρονται να δουν τον εν λόγω ψάρη από κοντά, υπάρχει ένα στο
"Fish-Only" Λ. Μεσογείων 381, Αγ. Παρασκευή Τηλ: 210-6510415΄ και είναι ίσαμε 50 cm.
|
|||
|
|||
![]()
τσε βαλε!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|