|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το βαρελι μ αντεχει δυο εβδομαδεσ με 35αρια, με χει καλυψει στο παρελθον χωρισ ψυκτικο οποτε θα ειμαι οκ. εχω φλεικσ της ocean nutrition , αλλα δεν ξερω τι να κανω ωστε να πεφτουν και να μην τα περνει η υπερχειληση ...στα πελετ εβαζα ενα χωνακι απο κατω απο την ταιστρα,,, θα δοκιμασω το ιδιο να δω αν θα δουλεψει .
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ πιθανό Σπύρο, τωρα στην ταιστρα μπορεις να βυθίσεις πρόχειρα 10 πόντους ενα διαμπερές πλαίσιο, ανάμεσα απο τον κάδο απόθεσης τροφής!
|
|
|||
|
|||
![]()
α , τελεια , με μια συσκευασια αμυγδαλα αλφα βητα φτιαχτηκε το πλαισιο ... ελπιζω να δουλεψει , θα τεσταρω το απογευμα και λογικα θα ειναι μια χαρα...
ευχαριστω πολυ φιλαρακι για την ιδεα , μου λυνει τα χερια |
|
|||
|
|||
![]()
τελικα δουλεψε !!!! συσκευασια απο αμυγδαλα στρογγυλο πλαστικο κουτακι κομμενο και με ται ραπ περασμενο στην ταιστρα , στην αρχη δεν ξεραν πως να παρουν την τροφη , μετα ενα περασε απο κατω και εκανε την αρχη ,.... το ενα με το αλλο εμαθαν και τωρα ειμαι ετοιμος για διακοπες ,,, πρωτη φορα φευγω απο το σπιτι καλοκαιρι με το θαλασσινο ... μεχρι τωρα ηταν αφρικανικο .....
καλο υπολοιπο καλοκαιριου σε ολους φιλαρακια , μολις γυρισω θα τα πουμε παλι ... φιλια σε ολο το φορουμ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλές διακοπές φίλε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Σπύρο, τι εγινε φιλαρακι επιστρέψαμε απο διακοπές;
Τι νεα, πήγαν ολα καλα; |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα ,
Επιστρεψαμε λοιπον απο διακοπες , ολα οκ . δεν ειχαμε τπτ περιεργο . ολα επεζησαν και με περιμεναν με ανοικτες αγκαλες . εχω αρχησει επιθετικο σκιμαριζμα και γρηγορη αντικατασταση σε αντιφως και ανθρακα διοτι εχω βαρεθει να παλευω με της αλγες + ενα πρασινο κυανοβακτηριο που εχει εμφανιστει τελευταια . στην RODI μετραει 7 το οργανακι μου και δεν εχει δουλεψει και πολυ , ζητημα να εχει βγαλει ενα τονο νερο μεχρι τωρα. αλλα μαλλον πρεπει να αλλαχθει το υλικο στο τελικο κανιστρο , το οποιο γραφει στο κουτι mixed bed resin . ειναι σωστο η πρεπει να παρω αλλο υλικο ? αυτα τα ολιγα εκ πρωτης , σαββατο αυριο θα γινει αλλαγη νερου και βλεπουμε . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος: Ηπια μεταβαση σε διπλασια watt. | sarpijk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-05-13 12:04 |
Δ Ε Η -FOWLR | andreas72 | Παραλία - Beach Bar | 91 | 31-01-12 11:15 |
fowlr by kostas_pana | kostas_pana | Fish Only | 38 | 27-01-12 16:31 |
FOWLR για Πικασο | Pritanis | Fish Only | 4 | 15-05-10 20:26 |