|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χθες τη νύχτα δούλεψε άψογα και το 2ο στάδιο.
Όπως δείχνουν τα πράγματα είναι έτοιμη και αυτή η κατασκευή πλήρως λειτουργική, περιμένω μερικά θηλυκά Jack Dc από ebay που θα τα βάλω σε ένα κουτάκι για να μπορώ να βγάζω τα φλοτεράκια και για άλλες δουλειές, θα μπουν και ενδεικτικά led για να βλέπω αν λειτουργούν. Απορώ όμως που ακούω κατά καιρούς για προβλήματα με τα φλοτεράκια, εμένα μου δούλεψαν άψογα και χωρίς πλακέτα χρονοκαθυστέρησης. Και στα βαρέλια υπάρχει κυματισμός γιατί έχω μικρές αντλίες που γυρίζουν το νερό. Αν βρω να κρύψω κάπου ένα 20λιτρο βαρελάκι σκέφτομαι να βάλω μόνιμα αυτόματη αναπλήρωση στο φυτεμένο ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτόματη Αναπλήρωση | haf_k | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 15-12-15 15:01 |
Αναπλήρωση της Aqualight!!! | Neoklis | Λοιπός εξοπλισμός | 22 | 03-07-08 09:12 |
Aναπλήρωση νερου | angel1984 | Λοιπός εξοπλισμός | 13 | 13-01-07 18:15 |
Αλλαγές νερού με φίλτρο... | passenger | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-09-06 10:04 |