|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω οτι αν εβαζες ενα σφουγγάρι αντί για το ενυδρείακο βαμβάκι ίσως εξισσοροπουσες κάπως το ενυδρείο ... Το siporax το είχες στο χρυσοψαραδικο; για ποσο καιρό ;
Εκει τι μετρήσεις έχεις ; Άμμο έχεις για υπόστρωμα ; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εβαλα siporax mini 35gr ,σε διχτακι αυτη τη φοτα απο το 57λιτρο με τους καρδιναλιους και τα ανσιστρους,που δεν τρεχει βεβαια και αυτο πολυ καιρο αλλα ειχε σιγουρα βιολογια αν κρινω απο τη μπιχλα που εβγαλε. Αγορασα σημερα και ενα υποστρωμα(αμμο με βακτηρια )ειδικο υποτιθεται για μονομαχους ,και special blend. Εκανα μετρησεις τωρα και δεν εχω ουτε αμμωνια ουτε νιτρωδη προς το παρων. ![]() Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μετρήσεις στο ενυδρείο με τους καρδινάλιους.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι ενταξει το ενυδρειο με τους καρδιναλιους αλλα πηρα μονο ενα πολυ μικρο μερος απο τη βιολογια του φιλτρου του .
Ενα διχτακι mini siporax 35gr γιατι δεν χωραει παραπανω το φιλτρο του μονομαχοενυδρειου Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Άλλαξε κι το βαμβάκι για να δημιουργηθούν κι εκεί αποικίες... Δεν ξέρω καθόλου για την άμμο... Ανουμπιες εχεις μονο ;
Νομιζω οτι τώρα θα έχει στρώσει... Παντως Οποτε βλέπεις no3 0 να ανησυχεις κι να κανεις όλες τις μετρήσεις... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απο φυτα προς τα παρων εχω μονο αυτα... ![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για αρχάριο με μονομαχο | Constantinos_S | Bettas | 43 | 25-04-17 18:52 |
Βοήθεια για Μονομαχο. | mansos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 48 | 15-11-16 21:34 |
Βοήθεια για την μονομαχίνα μου | isidor | Bettas | 23 | 28-10-16 12:54 |
αρρωστος μονομαχος? μια βοήθεια παρακαλώ! | poppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 16-03-11 23:26 |
Xρειάζομαι τη βοήθεια σας ,προβλημα με το Μονομαχο μου!! | wodan | Bettas | 12 | 21-06-04 15:06 |