|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι όπως το βλέπω από τη φωτογραφία πρέπει να είναι εσωτερικά. Και η γυναίκα μου επιμένει ότι είναι εσωτερικά.
Είναι σε όλο το μήκος και πλάτος του πλαινου τζαμιού από επάνω έως το 1/3. Σχεδόν σε όση επιφάνεια δεν έχει νερό κατά τη διάρκεια της αλλαγής. Δυστυχώς είμαι στη δουλειά και δε μπορώ αυτή τη στιγμή να ανεβάσω τη φωτογραφία. Σε κανένα 2ωρο θα σας δείξω τη φωτογραφία που μου έστειλε η γυναίκα μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Wtf???Αυγά στο τζάμι του ενυδρείου??? | g81gr | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 18-10-12 21:24 |
Απορία για τζάμι ενυδρείου | nkmyrtos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 22-05-12 19:12 |
Άλατα στο τζάμι κάτω από την επιφάνεια ;;; | jordandim | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-08-11 14:46 |
Άλατα σε καπάκι ενυδρείου | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-11-09 20:08 |
Κατασκευή ενυδρείου με τζάμι 3mm | genetix | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 05-06-06 18:21 |