|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη να πω και τη δικιά μου γνώμη σαν αρχάριας και σαν ανθρώπου που συνεχίζει να μαθαίνει, μου άρεσε η πυκνότητα των φυτών σου, ίσως ύψος να μην έχουν όμως στη πυκνότητα σκίζουν, μου άρεσε επίσης πολύ το κόκκινο φυτό το οποίο δίνει την εντυπωση μέδουσας οταν κινείται με τη ροή του νερού.... πολύ φαντασία διαθέτω εεεεε..... τα ψαράκια δεν τα σχολιάζω εσείς είστε ειδικοί για τη σύνθεση τους... γενικά μου αρέσει η απλότητα του.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου | Μάγδα | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 15-10-07 13:43 |
Παρουσίαση ενυδρείου. | manosdr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 24-05-07 09:33 |
Παρουσίαση ενυδρείου 10 lt | Vasilizzz | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 04-04-06 11:04 |