|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παντως νομίζω οτι θα τον αφήσω μονιμα στην ησυχια του, στο 20λιτρο. Στο μεγαλο υπάρχει πρόβλημα με τη ροη του φίλτρου. Προσπαθησα ματαια να την μείωσω με ενυδρείακο βαμβακι αλλα αμεσως ανέβασε αμμωνία το ενυδρείο. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Απο τροφη του δινω αυτη. Παντως εγω δεν το πολυπιστευω αυτό το ενδεχόμενο γιατί ο μονομαχος δεν πολυετρωγε, αυτό το διάστημα. Αν και εύχομαι να κανω λάθος και να είναι μονο αυτο. ![]() Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mansos : 04-07-17 στις 21:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για αρχάριο με μονομαχο | Constantinos_S | Bettas | 43 | 25-04-17 18:52 |
Βοήθεια για Μονομαχο. | mansos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 48 | 15-11-16 21:34 |
Βοήθεια για την μονομαχίνα μου | isidor | Bettas | 23 | 28-10-16 12:54 |
αρρωστος μονομαχος? μια βοήθεια παρακαλώ! | poppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 16-03-11 23:26 |
Xρειάζομαι τη βοήθεια σας ,προβλημα με το Μονομαχο μου!! | wodan | Bettas | 12 | 21-06-04 15:06 |