|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() *από ποιό μέρος της Τούμπας είσαι? έμενα χρόνια Ναυπλίου Κ.Τούμπα |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Είδα ένα Eihem Jager. Είναι από τα αξιόπιστα θερμαντικά ή να κοιτάξω κάποια άλλη εταιρεία? Πιστεύω πως με τα παρακάτω να έχει ολοκληρωθεί το ενυδρείο μου. 1. Φίλτρο --> Fluval 306 2. Θερμαντικό --> Eihem Jager 1x200W 3. Ψύξη --> Ιδιοκατασκευή με 5 ανεμιστήρια Φ60mm 4. Ρυθμιστής θερμοκρασίας --> STC-1000 5. Φωτιστικό --> Ιδιοκατασκευή με λεντοταινίες. |
|
||||
|
||||
![]()
γειτονιά ήμασταν
![]() jagger να πάρεις |
|
||||
|
||||
![]()
προτίμησε ανεμιστηράκια απο 80αρια και πάνω,
τα μικρά κάνουν πιο πολύ θόρυβο και μικρότερη απόδοση, θα σου πάρουν τα αυτιά
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλλαγή θέματος. Μια και θα γίνει βιοτοπικό το ενυδρείο λέω να έχω έτοιμα σε μια άκρη μέχρι την ολοκλήρωσή του και το υπόστρωμα που θα χρησιμοποιηθεί. Σε αυτό το θέμα δεν έχω απολύτως καμιά ιδέα. Μπορείτε να με κατευθύνετε? |
|
|||
|
|||
![]()
Έτοιμη και η στατική ανάλυση για όποιον ενδιαφέρεται. Έγινε με κόντρα 80mm στο κέντρο. Το τελικό θα γίνει χωρίς κόντρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Επανέρχομαι για την επιλογή του υποστρώματος.
Σκέφτομαι να πάρω το παρακάτω. https://www.aquavivere.gr/eksoplismo...rite-dark-7-kg Υπολογίζω να χρειαστώ 21kg περίπου για να σηκωθεί 5εκαστοστά το υπόστρωμα. Από επάνω θα μπουν ρίζες και πέτρες από ποτάμι που θα μαζέψω σε μια από τις εξορμήσεις μου στην εξοχή. ΠΟιά η γνώμη σας για το συγκεκριμένο υπόστρωμα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά εξωτερικού φίλτρου | morfeas2002 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 43 | 15-01-12 12:36 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου. | ANXRI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 09-02-09 00:35 |
Στρώσιμο εξωτερικού φίλτρου! | gregoryn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 10-12-08 18:43 |