|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παρα πολυ ειλικρινα για το ενδιαφερον σας! Τα παρήγγειλα ολα αυτα που μου ειπατε και το κιτ ακομα γτ δεν υπηρχαν στην πολη μου. Μεχρι να ερθουν εχω βαλει το ψαρακι σε ενα μεγαλυτερο χωρο μεχρι να ερθει το Samla. Να βαλω το φιλτρο(μηχανημα) οπως ειναι εκει μεσα; γτ σκεφτηκα ταυτόχρονα να στρωνω το ενυδρειο με τροφη και βακτηρια! Εδω ειναι καποιες Εικόνες απο προχθες και σημερα https://drive.google.com/folderview?...E8yZ0ZqeWtLc0k
Δεν φαινονται καλα οι υπολοιπες αιμορραγιες πανω στο σωμα του αλλα διακρίνεται γυρω απο το λοφιο του.. Ελπίζω καποιος να υπάρξει για μπολι γτ τα pet shop δεν τα εμπιστεύομαι καθολου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πέσαν τα λέπια | pavos | Ασθένειες- Θεραπείες ψαριών στη δεξαμενή μας | 12 | 12-07-16 16:37 |
Κοκκινίλες! | kapsok | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 7 | 17-03-10 18:05 |
Κοκκινίλες στα πτερύγια (albino??) | radis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 17-05-06 15:40 |
κοκκινίλες | giannis1976 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 16-04-04 02:37 |