|
|
|||
|
|||
![]()
είναι ένα δείγμα που σου λέει ότι έχει 6.7 kx οπότε άμα κάνεις ένα τεστ και ρίξεις ανάλογο υγρό για να βγάλεις 6.7 θα δεις ακριβώς το χρώμα που πρέπει να έχει το τεστ που κάνεις με το νερό από το ενυδρείο σου .
Είναι σαν επαλήθευση για να μετράς σωστά! Μπορεί να χάνει λίγο το τεστ και με αυτό να είσαι κομπλέ! |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το κατάλαβα αυτό Σάκη.
Πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω δηλαδή? Πώς να φτιάξω υγρό με 6,7 για να το συγκρίνω δηλαδή? |
|
|||
|
|||
![]()
θα πρέπει να κάνεις ένα τεστ με νερό από αυτό το μπουκαλάκι αντί για το νερό του ενυδρείου .
Και μόλις φτάσεις στο τελευταίο στάδιο να αδειάσεις την σύριγγα μέχρι το 0.56μλ το χρώμα που θα σου βγάλει θα πρέπει να είναι και το χρώμα που θα πρέπει να σταματάς όταν κάνεις μέτρηση με νερό από το ενυδρείο. |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ το κατάλαβα ευχαριστώ!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδιά!
Μετρήσεις ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 27, 4 PH 8, 2 ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ 1026 ΑΜΟΝΙΑ 0 ΝΙΤΡΩΔΗ NO2 0 ΝΙΤΡΙΚΑ NO3 10 ΑΣΒΕΣΤΙΟ Ca 410 ΜΑΓΝΗΣΙΟ Mg 1400 ανθρακικη σκληροτητα KH 8,0 Φωσφορικά 3 δίνει το φωτόμετρο οπότε περίπου 0.009 Μου ξέφυγαν λίγο τα νιτρικά αλλά θα το παλέψω! Το εσωτερικό φιλτρακι άρχισε και κάνει ένα βουητό, μάλλον μπουκώνει ευκολα οπότε και παρήγγειλα ένα κρεμαστό να δω μήπως με βολέψει καλύτερα! Μετα που τοποθέτησα τα καινούρια κοράλλια που ήρθαν έβγαλα πάλι λίγο κυανο. Άλλαξα πάλι την θέση του κυκλοφοριτη και βλέπουμε. Γενικά ακόμα δεν είμαι ευχαριστημένος με την ροή μου. Είναι μικρό το ενυδρείο και τετράγωνο και όλο κάπου δεν πάει καλά το νερό. Εχθες έβαλα τον κυκλοφοριτη στην μέση να χτυπάει το μπροστά τζάμι. Ζορίστηκε λίγο η μία εφιλια θα την παρακολουθώ και βλέπουμε! Επίσης βλέποντας τα ενυδρεία του διαγωνισμού όλον αυτόν τον καιρό ψήθηκα να αλλάξω το φόντο και να το κάνω μπλε. Οπότε όπου να ναι θα γίνει και αυτό! Και μερικές φώτο με πιο άσπρα φώτα για τον φίλο μου τον Σάκη! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά πραγματικό στολίδι φιλαράκι!
Δεν εχω λόγια,απλα το φανταζομαι σε μερικούς μήνες φουντωμένο και πολλαπλασιασμένο απο τα υπάρχον ζωντανά! Άρη πολύ σε χαίρομαι φιλε για τον τροπο που λειτουργείς και επιμελείς τον ύφαλο σου! Καλα με τα λευκά πραγματικός ύφαλος,μπράβο Μπράβο σου εύχομαι τα καλυτερα για την συνέχεια! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Άρη πραγματικά ωραίο ενυδρείο.
Φυσικά για μένα πολύ καλύτερες οι φώτο έτσι! πιο φυσικά χρώματα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυβος 50χ50χ60 | george79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-16 11:37 |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |