|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το έχω ξανά δρομολογήσει...
Αν στην αλλαγή έβαζα και λίγο εμφιαλωμένο μήπως θα βελτιώνονταν η κατάσταση; Επίσης ανουμπιά εδώ δεν έχω βρει, ούτε καν μια πέτρα της προκοπής, υπάρχει κάποιο μαγαζί online να κου προτείνετε που να κάνει αποστολές και στην πόλη μας; Sent from my iPhone using Tapatalk ------------------------- Επίσης μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιος να δώσω τα ψαράκια μου.. Ως ποτέ θεωρείτε πως θα είναι εντάξει σ αυτά τα λίτρα; Στο εντομεταξυ νομίζω πως αντιλαμβάνονται πότε είναι η ώρα για φαγητό κτλ; γνωρίζουν το κυπελακι που μουλιαζω την τροφή και στέκονται εκεί και περιμένουν, έχω πάθει πλάκα με τα ψαράκια μας. Sent from my iPhone using Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Balennaki : 05-06-17 στις 16:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λάθος Ξεκίνημα...βελτιωμένη συνέχεια; Και τώρα τί; | BabiRico | Αρχάριοι γλυκού νερού | 39 | 28-01-17 08:39 |
Λάθος ώρα | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 5 | 21-12-05 00:41 |
Λάθος ξεκίνημα - Προβλήματα στρωσίματος | Lary80 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 18-05-04 12:57 |
Ερώτηση από αρχάριο...ή αλλιώς ...λάθος ξεκίνημα | vakol | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 17-02-04 06:36 |