|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το καλο ομως ειναι οτι το φυσικο .... διακοσμητικο, "επιδιορθώνεται" και μονο του.
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα
![]() Και επίσης είναι μόνιμη σαλάτα για τα ψάρια, τη κρατάνε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, συνέχεια είναι στην άλγη και τη μαδάνε ![]() ----------- Και κάτι για να γελάσουμε , κάποιο γνωστοί που δεν έχουν σχέση με ενυδρεία, με ρωτάνε γιατί έχω βρόμικο το ενυδρείο , και κάθε πότε καθαρίζω τη "βρώμα' από τη πλάτη , δεν μπορούν να καταλάβουν πως η άλγη δεν είναι "βρώμα" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και ένα ευχάριστο,
μόλις ανακάλυψα γόνο στο aquaponic ![]() Περίμενα πως μπορούσε να είχε συμβεί και άλλη φορά αυτό, και για αυτό το λόγο είχα μείωσει το ύψος της ελαφρόπετρας και της λέκα για να υπάρχει χώρος για κολύμβηση http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...&postcount=103 και που και που έριχνα flakes για τυχόν γόνο ή να φάνε τα σαλιγκάρια , βρήκα δουλειά ![]() Επίσης εκεί δεν κινδυνεύει από τίποτα, ούτε να το ρουφήξει η έξοδος του νερού γιατί το νερό για να φύγει περνάει μέσα από την ελαφρόπετρα και τη λέκα και φεύγει από τον πάτο, και ούτε μπορεί να αδειάσει ποτέ το νερό ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τακη το προ φιλτρο το τοποθετησες τελικα?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια για το γόνο βρε συ
![]() ![]() ![]() ------------------------- όπως ένας φίλος. Είχε ένα 50αρι με χρυσόψαρα και πριν μπει internet και μάθει, μια φορά το διβδόμαδο έβαζε τα ψάρια σε γυάλα και πέρναγε όλο το ενυδρείο και τα φίλτρα με χλωρίνη για να τα απολυμάνει. όταν κατάλαβε τι έπαιζε, τον έπιασε νευρικό γέλιο με το τι γκάφα έκανε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 05-06-17 στις 18:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα ένα χρυσόψαρο σαν και αυτό
![]() σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χωρο εχεις, παρτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θελω να διώξω τα Funcy, εκτός απο vailtail
κανόνισε βρε να παρεις το lion ![]()
|
||||
|
||||
![]()
που να το βαλω;
![]() φορτωθηκα κι ενα μικρο common, απο μια διασωση.. ασε, ψαχνω φθηνό τροπο για να κανω κανα 1000αρι.. αρχισα να σκέφτομαι για χτυσιμο με ytong |
|
||||
|
||||
![]()
Αχαχαχα θεοι ειστε παιδια
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστo, κάτσε να το πάρω αυτό που θέλω και με βλέπω να αρχίσω να μοιράζω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Που το είδες αυτό? σε pet shop?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α κατάλαβα έρωτας με την πρώτη ματιά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tάκη μήπως είναι απλά νεαρό το χρυσόψαρο και μετά θα αλλάξει χρώμα (αυτό που θέλεις να πάρεις ) ???
Γιατι τα δικά μου είχαν τέτοιο χρώμα κάποια, μέχρι τον 6ο μήνα ....
|
||||
|
||||
![]()
Αρτεμησία μπορεί και να αλλάξει χρώμα
![]() Νάτο στο κουβά για τη καραντίνα ------------------------- Χρήστο για ετοιμάσου να έρθεις να το πάρεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχα σε πέτυχα πάνω στην ώρα !!! Να σου ζήσει !!
![]() ![]() Υ.γ. το τζόκερ έπρεπε να ζητήσω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις μπήκα στο γραφείο που πήγα και το έφερα
![]() Ευχαριστώ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησει Τακη!
το οτι θα αλλαξει χρωμα ειναι δεδομενο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το πήρες τελικά Τάκη. Όχι που θα το άφηνες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Να ο μάγκας στη καραντίνα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
black comet, ωραιος!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι μαύρο Γιάννη,
δεν φαίνεται σωστά στη φωτογραφία είχε άλλο που ήταν μαύρο κατράμι ![]() Αυτό καφετίζει πιο πολύ
|
|||
|
|||
![]()
Να σου ζήσει κύριε Τάκη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Βασίλη
![]() Δεν έρχεστε να πάρετε το Οραντα ; Στρουμπουλός σαν "Φούσκας" είναι ![]() Και δεν είναι μεγάλο σαν το Lion
|
||||
|
||||
![]()
α! οκ.
οπως και να χει, να σου ζησει! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το μικρό βρε, όχι τον "Κεφάλα"
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ψαρακι να το χαρεις!!
Εγω θα θελα να μεινει ετσι να μην αλλαξει χρωμα😃 Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |