|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου δεν νομιζω να διαβασες καπου εδω μεσα το ονομα του μαγαζιου!Ουτε να ονοματιζεις το εκαστοτε καταστημα χωρις στοιχεια.
|
|||
|
|||
![]()
εχω ερωτηματικα διπλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφιζεις με ερωτηση ομως και δεν ειναι κοσμιο.
|
|||
|
|||
![]()
Δεν φωτογράφισα βρε φιλε απευθειας ερωτηση εκανα κ το παιδι μαγαζι παραδεχτηκε οτι ετσι λεγεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω καταλαβαινω πως το εκανες,ο αλλος που τα διαβαζει μπορει να βγαλει λαθος συμπερασματα και να σε χρεωσει το οτιδηποτε.
|
||||
|
||||
![]()
Κανένας δεν ανάφερε κατάστημα ,
και Δημήτρη ήταν λάθος που ρώτησες δημόσια καταστηματάρχη, αν σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο θα μπορούσες να ρωτήσεις με προσωπικό μήνυμα, με το τρόπο αυτό φωτογραφίζεις κατάστημα, τα ανάλογα μηνύματα θα διαγραφούν
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πειραζει.ευχαριστω παντως.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ποστ επανήλθαν.
Η συζήτηση μπορεί να συνεχισθεί. Προειδοποιώ ότι με βάση την κρίση των συντονιστών το θέμα οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να διαγραφεί ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειναι ο αραωνιτης μετα απο 5 μηνες ζωντανος μεσα στη σφραγισμενη συσκυασια? | ilias13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 01-06-12 09:28 |
ασθενεια δισκων | dimitrios | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 21-02-12 10:07 |
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΨΑΡΙΟΥ | NIDAL | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 30-06-04 17:42 |